Uoči 20. godišnjice pogibije "kraljice srca"

Najveće kajanje sinova princeze Dajane: Taj razgovor nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

U vreme dok je princeza bila u Parizu, gde je 31. avgusta i poginula u saobraćajnoj nesreći, njeni sinovi su bili u škotskom Balmoralu s bakom i ostatkom porodice. Poslednji razgovor koji su vodili s mamom kratko je trajao
Vip priča
21:04h Autor:
Najveće kajanje sinova princeze Dajane: Taj razgovor nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)
Foto: Profimedia

U dokumentarcu "Dajana, naša majka: život i nasleđe" koji će biti objavljen na 20. godišnjicu smrti princeze Dajane, najpotresniji je deo u kojem se njeni sinovi princ Vilijam i princ Hari prisećaju svog poslednjeg razgovora s mamom.

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

U vreme dok je princeza bila u Parizu, gde je 31. avgusta i poginula u saobraćajnoj nesreći, njeni sinovi su bili u škotskom Balmoralu s bakom i ostatkom porodice. Poslednji razgovor koji su vodili s mamom kratko je trajao jer su dečaci žurili da se pridruže rođacima Zari i Filipu kako bi se igrali. Prinčevi kažu da će ih to progoniti do kraja života.

Drogirali je da ne bi bila svesna šta se dešava: Potresni detalji medenog meseca princeze Dajane!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Taj telefonski razgovor neću nikada zaboraviti, usekao mi se duboko u sećanje. Da sam znao šta će se dogoditi ne bih to uradio. Hari i ja očajnički smo se trudili da završimo razgovor", govori princ Vilijam u dokumentarcu.

Potresni detalji o nedelji nakon Dajanine smrti: Princ Vilijam želeo da sam tuguje za mamom! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Teško je prisećati se toga, s tim ću se nositi celog života. Siguran sam da bi razgovor bio potpuno drugačiji da sam samo znao da će se te večeri njen život završiti. Da sam to znao, rekao bih joj neke stvari", ispričao je princ Hari.

Dajana otkrila kada je brak sa Čarlsom počeo da propada: Presudio im neočekivani krivac! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dajanini sinovi rekli su da se tačno sećaju o čemu su tada pričali s mamom, ali nisu sadržaj razgovora hteli da ispričaju pred kamerama.

"Prvi put pričamo o njoj kao o našoj mami. Do sada je to bilo previše bolno, a i sada je jako bolno", rekao je Hari. Princ Vilijam rekao je da svojoj deci Džordžu i Šarlot stalno priča o baki Dajani.

Princ Čarls ronio suze noć pre glamuroznog venčanja: Za sve je kriv jedan čovek! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kad spremam Džordža i Šarlot za spavanje, obavezno im pričam o baki Dajani. Želim da znaju da imaju dve bake, bez obzira što moje majke više nema", rekao je Vilijam i dodao da je Dajaninu prisutnost najviše osećao na svom venčanju.

Dan nakon skandaloznog priznanja ubice princeze Dajane: Princ Filip hitno hospitalizovan! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs