Uvek se izvuče

Šokantne optužbe protiv poznatog pevača: Zlostavlja maloletnice već godinama! (FOTO)

U novom dokumentarcu o svojim traumama pričala je njegova bivša devojka

Vip priča
Autor:
Šokantne optužbe protiv poznatog pevača: Zlostavlja maloletnice već godinama! (FOTO)
R. Keli, Foto: Profimedia

Ponovo su se pojavile nove optužbe protiv r'n'b pevača R. Kelija (51). U novom dokumentarcu, koji će se emitovati na BBC3 u sredu, o svojim šokantnim iskustvima priča Kiti Džouns (37), njegova bivša devojka. U vezi s njim bila je od 2011. do 2013. godine.

"Upoznao me s jednom devojčicom koja je, kako mi je rekao, imala 14 godina. Rekao mi je da ju je istrenirao. Nju i druge devojke zvao je svojim ljubimcima. Primetila sam da je ta devojka obučena isto kao ja i da se ponaša na isti način. Shvatila sam u tom trenutku da i mene trenira da budem njegov ljubimac", rekla je Kiti. Keli je naterao devojčicu da puzi po podu i da je zadovoljava.

Satanistički rituali, seksualno zlostavljanje: Sestra Maraje Keri iznosi prljave porodične tajne!

foto: Profimedia

"Rekao je da će me ona naučiti kako da budem s njim", izjavila je u novom dokumentarcu Džouns. Pre toga je optužila pevača za fizičko nasilje.

R. Kelija prošle godine prozvao je "Buzzfeed" u velikoj priči o tome kako pevač u svom domu ima seks kult u kojem su uglavnom maloletne devojke koje on fizički, psihički i seksualno zlostavlja. On je sve porekao.

U istom, novom dokumentarcu, Kelijev bivši menadžer tvrdi da je prisustvovao njegovom venčanju s danas pokojnom pevačicom Alajom, koja je tada imala 15 godina. Keli kaže da se to nikada nije dogodilo.

Advokat Harvija Vajnštajna dao izjavu koja je podigla prašinu: Karijera preko kreveta nije silovanje! (FOTO)​​​​​​​

Pre toga, 2008. godine oslobođen je krivice za posedovanje i snimanje dečje pornografije, a navodno se izvan suda nagodio s nekoliko žena koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs