Sve pripreme za dolazak deteta se privode kraju

Vilijam potvrdio: Kejt samo što se nije porodila! Kraljevska beba stiže ranije, ali vojvotkinja i dalje ne odustaje od obaveza! (FOTO)

Vest koja je odjeknula u svetskim medijima

Celebrities
Autor:
Vilijam potvrdio: Kejt samo što se nije porodila! Kraljevska beba stiže ranije, ali vojvotkinja i dalje ne odustaje od obaveza! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton prisustvovala je danas stručnom simpozijumu u Kraljevskom medicinskom društvu u Londonu.

foto: Reuters / Pool

Iako je samo nedelje dele od rođenja trećeg deteta, lepa supruga princa Vilijama ne odustaje od zvaničnih obaveza.

Da li će Kejt Midlton ikada postati kraljica: O tome odlučuje ovaj član slavne monarhije! (FOTO)

foto: Profimedia

Tako je danas na visokim štiklama i u elegantnom zelenom kaputu njene omiljene kreatorke Dženi Pekam prisustvovala simpozijumu na kojem je bilo reči između ostalog i o zdravlju dece, što Kejt izuzetno zanima.

Elegantna, nasmejana i na štiklama u poodmakloj trudnoći: Sasvim običan dan Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Dobro raspoložena vojvotkinja je sa velikom pažnjom pratila o čemu su učesnici diskutovali, ali je umor bio i više nego očigledan na njenom licu.

foto: Reuters / Pool

Ipak, koliko već od sutra, buduća trostruka mama odlazi na trudničko, pošto joj je ovo pretposlednja dužnost pre rođenja kraljevske bebe, koja će izgleda stići i pre očekivanog termina u aprilu.

Upravo je to juče otkrio sam princ Vilijam, dok je obavljao svoje zvanične dužnosti (među kojima je i imenovanje slavnog "Bitlsa" Ringa Stara u viteza).

5 kritika koje je Kejt Midlton trpela u svakoj trudnoći: Sve majke će se pronaći u njima! (FOTO)

foto: Fonet

Prema pisanju britanskog časopisa Hello, vojvoda od Kembridža rekao je da će treća beba stiže u porodicu mnogo ranije nego što su prvobitno mislili.

Sutra bi omiljeni kraljevski par trebalo zajedno da prisustvuju dvema zvaničnim obavezama, nakon čega će Kejt konačno moći da se u potpunosti posveti sebi i svojoj deci, četvorogodišnjem princu Džordžu i dvogodišnjoj princezi Šarlot. Pol trećeg deteta još uvek nije poznat javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs