I posle razvoda u dobrim odnosima

Slavni glumac o bivšoj ženi: Ona je moja porodica i voleću je do kraja života! (FOTO)

Španski filmski glumac Antonio Banderas imao je veoma dirljive reči za svoju bivšu suprugu Melani Grifit

Vip priča
Autor:
Slavni glumac o bivšoj ženi: Ona je moja porodica i voleću je do kraja života! (FOTO)
Melani Grifit i Antonio Banderas, Foto: Profimedia

Zvezda filma "Maska Zoroa", 57-godišnji glumac Antonio Banderas je u razgovoru za "Pipl" magazin otkrio da ima veoma blizak odnos sa svojom bivšom ženom, takođe glumicom, Melani Grifit. "Čak i ako smo razvedeni, ona je moja porodica i voleću je do kraja života. Mi smo u kontaktu sve ove godine i uspeli smo na veoma elegantan način da se razdvojimo".

Večita borba Melani Grifit: Pobedila zle jezike, zavela Banderasa, skinula 4 burme! (FOTO)

foto: Profimedia

Banderas je takođe rekao da na njihov odnos i te kako utiču deca. "Naša deca uživaju u lepim odnosima i to je veoma važno za mene i Melani. Deca su nam glavni prioritet,"

Melani i Antonio su se razveli u decembru 2015. godine, nakon skoro dve decenije dugog braka. Od tada, njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima, čestitaju jedno drugom rođendane i često provode vreme sa svojom 21-godišnjom ćerkom, Stelom Banderas. Prošle nedelje, bivši supružnici su se ponovo okupili na proslavi Stelinog 21-rođendana, a ovaj momenat su zabeležili kamerom, a potom fotografju objavili na Instagram.

Kako da nosite uske farmerke u pedesetim: Jednostavna, a šik kombinacija Melani Grifit! (FOTO)

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Prošle godine, Melani je u jednom intervjuu govorila kako se oseća nakon razvoda, kao i koliko se njen život promenio. Trenutno opažam stvari oko sebe. Interesantno je. Moja deca su dobro i oni su predivni ljudi. Ja sama singl, usamljena i zbunjena – ali u isto vreme, totalno znatiželjna. Kao da morim sebe da iskoračim dalje.

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Pored Stele, Melani Grifit iz braka sa glumcem Stivenom Bauerom ima 32-godišnjeg sina Aleksandra,, a iz braka saDonom Džonsonom ćerku Dakotu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs