Životna priča

Večita borba Melani Grifit: Pobedila zle jezike, zavela Banderasa, skinula 4 burme! (FOTO)

Jedna od najkontroverznijih američkih glumica, burnog ljubavnog života i uspešne karijere danas puni 59 godina
Vip priča
01:28h Autor:
Večita borba Melani Grifit: Pobedila zle jezike, zavela Banderasa, skinula 4 burme! (FOTO)
Foto: Profimedia

Melani Grifit, jedna od najkontroverznijih američkih glumica, danas slavi 59. rođendan.

Od prvog dana svoje karijere privlačila je pažnju javnosti, i to ne samo zahvaljujući svojim ulogama, ponajviše u ljubavnim "limunadama", već i svojim raskalašnim životom.

Melani je rođena 9. avgusta 1957. u Njujorku. Kada je imala samo četiri godine, roditelji su joj se rezveli. Majka se preudala i sa novim suprugom imala tri sina, sa kojima je Melani većinom odrasla.

U filmu se prvi put pojavila kada je imala 12 godina, a prva bitnija uloga kojom je stekla popularnost jeste glavna uloga u filmu "Nešto divlje". Tada je njena karijera krenula ozbiljnijom putanjom. Može da se pohvali ulogama u pedeset filmova, kao i dve prestižnim nagradama - Zlatnim globusom i nominacijom za Oskara (koji ipak nije uspela da osvoji).

Ono što je javnost uvek intrigiralo jeste njen ljubavni život koji su obeležila četiri propala braka.

Prva i fatalna ljubav desila joj se kada je imala samo 19 godina. Ludo zaljubljena u Dona Džonsona, rešila je da se uda za njega. Međutim, brak je trajao samo šest meseci, a nova romansa i drugi brak usledili su šest godina kasnije. Ovoga puta, Stiven Bajer je bio taj koji je ukrao njeno srce. Iz petogodišnjeg braka dobili su sina Aleksandra, glumičino prvo dete. Nakon razvoda od Stivena, usledila je mračna epizoda njenog života - predala se alkoholu i kokainu, a ni depresija je nije zaobišla.

Nakon rehabilitacije, Melani se ponovo vraća svom prvom suprugu Donu Džonsonu i par ponovo staje na ludi kamen 1989. godine. Kao kruna njihove "podgrejane" ljubavi na svet je došla čuvena Dakota Džonson, zvezda mega popularnog filma "Pedeset nijansi sive". Međutim, stvari su ponovo dobile novi obrt - usledio je novi razvod, pa opet pomirenje, da bi konačan kraj njihove fatalne ljubavi usledio 1995. godine.

Ima 59, a izgleda kao da joj je 30: Bivša Banderasova žena pokazala telo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Melani tada nije ni sanjala da će, samo nekoliko meseci kasnije, u njen život ušetati veliki španski zavodnik - reditelj i glumac Antonio Banderas. U tom trenutku, Banderas je bio oženjen sa Anom Lezom, ali to ih nije sprečilo da zajedno potraže sreću. Ubrzo su se silno zavoleli, glumac je ostavio svoju ženu i prsten poklonio Melani. Te 1996. godine ona po četvrti put stavlja burmu na ruku. Iste godine dobili su ćerku Stelu.

Imala je najboljeg frajera, ali je napustio: Kaže da je sama kriva za raspad braka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, njihova sreća nije dugo trajala - zavisnost je nastavila da je proganja, da bi 2000. godine završila na klinici za rehabilitaciju na Floridi.

"To je bitka koja se ne završava, ali je vi morate pobediti jednog dana. Ali za to vam je potrebna velika pomoć", rekla je jednom prilikom glumica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nažalost, brak sa Antoniom je nije uspeo da prevaziđe sve probleme na koje su naišli. Nakon 18 godina zajedničkog života, 2014. godine potpisali su papire za razvod. Bio je to jedan od najskupljih holivudskih razvoda, "težak" oko pedeset miliona dolara.

"Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi, želim da uživam u životu, da radim ono što poželim", iskrena je bivša Banderasova supruga.

Na pragu sedme decenije života, Melani i dalje uspeva da sačuva osmeh na licu.

Kada su je jednom prilikom pitali odakle joj hrabrost i snaga da prebrodi sve nedaće koje su je snašle u životu, izjavila je:

"Hrabrost? Zar život nije svima težak?!"

Saveti Helen Miren za svaku ženu: Ako ih poslušate, živećete bez opterećenja!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs