Ostrvo presudilo

Pukla bruka! Zašto se razvodi Roman Abramovič: Zbog ovoga su se svađali pred svima!

Kad ovo pročitate, biće vam drago što niste bogati
Vip priča 09.08.2017. - 12:20h Autor: index.hr
Foto: Profimedia

Roman Abramovič objavio je juče da se razvodi od treće žene, Daše Žukove, a danas je otkriveno da je jedan od razloga za to ostrvo u centru Sankt Peterburga koji je kupio za 360 miliona funti!

 

Ostrvo Nova Holandija, koje je odvojeno od istorijskog dela grada pomoću tri kanala, postao je Abramovičevo vlasništvo, a plan je bio da ga pretvore u turističku atrakciju. Oko tog dela plana slagali su se i Roman i Daša, ali problem je nastao kada je trebalo da se dogovore oko konkretnijih detalja.

 

Prema rečima preduzetnika Antona Vuime, Daša je maštala o mini Ibici, dok je Roman želeo da ostrvo izgleda kao mini Evropa.

"Daša je želela disko na otvorenom kao na Ibici, dok je Roman maštao o kulturnom središtu, restoranima i izgledu male Evrope. To je na kraju i ostvario. Posvađali su se oko toga u javnosti, tri ili četiri puta", ispričao je.

 

Oštre reči, razvod, otkaz: Ovoga se dobro čuvajte do kraja avgusta!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia


Navodno su još od Božića prošle godine živeli odvojeno. Praznike je 36-godišnja Daša provela s bogatašima u Hemptonsima, dok je njen 14 godina stariji muž bio sam u Rusiji.

U Moskvi se polemiše o tome da li je Roman već isplatio svoju uskoro bivšu suprugu ili će se ruska javnost zabavljati jednim od najskupljih razvoda u istoriji.

 

Abramovičevo bogatstvo se procenjuje na 7 milijardi funti. Ruska blogerka Elena Miro objavila je da su se njih dvoje razveli u tajnosti još u maju, dok advokat Dmitri Golobolev procenjuje da bi Daša mogla da dobije 200 do 300 miliona dolara tokom razvoda.

 

Do tridesete, žene se već razvode po tri puta: Ova zemlja je raj za sve ljude slobodnih shvatanja!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...