Iskrena

Imala je najboljeg frajera, ali je napustio: Kaže da je sama kriva za raspad braka!

Glumica je progovorila o svojim odlascima na rehabilitaciju, kao i raspadu braka sa Antonijom Banderasom, koji je trajao 18 godina
Šuška se
18:42h Autor:
Imala je najboljeg frajera, ali je napustio: Kaže da je sama kriva za raspad braka!
Foto: Profimedia

Melani Grifit (59) nikada nije krila da je zbog lepote i mladalačkog izgleda spremna na sve. Glumica na pragu sedme decenije života svakodnevno odlazi u teretanu, a na njenoj besprekornoj figuri pozavidele bi joj i mnogo mlađe devojke. Nije skrivala ni da zbog lepote često odlazi kod plastičnog hirurga.

Međutim, bivša supruga Antonija Banderasa u intervjuu za Porter magazin priznala je da je, ipak, preterala sa estetskim operacijama.

"Nisam to uopšte shvatala, dok ljudi nisu počeli da govore: O moj bože, šta je to uradila!", priznala je glumica

"Toliko sam bila povređena da sam otišla kod drugog lekara koji je počeo da rešava sve te gluposti koje je prethodna lekarka uradila. Nadam se da sada izgledam normalnije", kazala je ogorčena Melani.

Pedesetdevetogodišnja zvezda progovorila je o svojim odlascima na rehabilitaciju zbog problema sa kokainom, alkoholom i tabletama za smirenje, kao i raspadu braka sa Antonijom Banderasom, koji je trajao 18 godina.

"Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi, želim da uživam u životu, da radim ono što poželim", iskrena je bivša Banderasova supruga.

Očajnički potez Anđeline Džoli: Ovim pokušava da vrati Breda? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Antonio i Melani su se razveli 2014. godine, nakon 18 godina braka, a kako su naveli u saopštenju, "rastali su se uz puno ljubavi i na prijateljski način". I danas su u dobrim odnosima što je ovih dana potvrdio slavni glumac koji kaže da mu bivša supruga pruža veliku podršku nakon srčanog udara koji je doživeo u januaru i posle koga su mu ugrađena tri stenta.

Inače, Melani Grifit je bila četiri puta u braku, dva puta sa Donom Džonsonom sa kojim ima ćerku Dakotu, takođe glumicu – zvezdu serijala "Pedeset nijansi", potom sa Stivenom Bauerom, i na kraju sa Antoniom Banderasom.

Brak o kojem se i danas priča: Ljubav između Monike Beluči i Vensana Kasela bila je prava misterija!

Објава коју дели MELANIE (@melanie_griffith57) дана 24. Мар 2017. у 2:17 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs