pogledajte

Melanija Tramp zablistala poput holivudske dive: Prva dama potrošila 2.700 dolara na ovu haljinu! (FOTO)

Nakon što je iz Bele kuće objavljeno saopštenje da je Melanija Tramp bila u bolnici zbog embolizacije dobroćudnog tumora bubrega i kako je operacija dobro protekla, javnost čak 20-ak dana nije čula ni videla prvu damu, a počelo se sumnjati da iza njenih objava na Tviteru stoji američki predsednik

Vip priča
Autor:
Melanija Tramp zablistala poput holivudske dive: Prva dama potrošila 2.700 dolara na ovu haljinu! (FOTO)
Donald i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Ipak, lepa Slovenka vratila se u velikom stilu svojim obavezama, a 25 dana nakon operacije bivša manekenka pojavila se na događanju pod nazivom 'Gold Star' u Beloj kući u glamuroznoj haljini s potpisom "Escade" za koju treba iskeširati 2.700 dolara.

Lepa kreacija naglasila je njene telesne atribute i liniju bez greške pa je zgodna prva dama koju mnogi s pravom proglašavaju jednom od najbolje odevenih prvih dama, bila među najelegantnijim na ovom događaju, upriličenom u "Ford's Theater-u" Vašingtonu.

Inače, na ovoj večeri proglašena je dobitnica Linkolnove ovogodišnje nagrade, a to je biznismen Šeila Džonson.

Štedljiva Melanija Tramp: Prva dama Amerike ovo retko radi! (FOTO)

Lepoj Melaniji prošle je godine društvo na svečanoj večeri pravio suprug Donald Trump, no ovaj je put opravdano izostao: nalazi se u Singaporu na sastanku s severnokorejskim predsednikom Kim Džong-unom.

Melanija koja nije mogla na taj put jer je bila na operaciji pa su joj lekari preporučili da se najmanje mesec dana mora suzdržavati od putovanja avionom, izgledala je poput holivudske dive u dugoj trobojnoj haljini s metalik detaljem bez rukava.

Prelepa brineta za svoj je povratnički izgled dobila samo pozitivne ocene.

O zdravstvenom stanju prve dame oglasio se i Donald Tramp.

"Melanija je želela da bude ovde, ali ne može da leti prema nalogu lekara", izjavio je na samitu G7 Donald Tramp okupljenim novinarima. "Imala je tešku operaciju koja je trajala skoro četiri sata", dodao je.

Melanija Tramp elegantna u koži: Prva dama konačno otkrila čime će se baviti do kraja mandata! (FOTO)

Čini se da je ovo prvi put da je u kontekstu prve dame neko uopšte upotrebio termin "operacija", barem tako tvrdi CNN jer je Bela kuća dosadašnji boravak Melanije Tramp u vojnoj bolnici "Military Reed" i zahvat kojim je bila podvrgnuta karakterizovala kao "proceduru".

Melaniji Tramp izvedena je u maju embolizacija dobroćudnog tumora bubrega i dobro protekla, saopštili su tada iz Bele kuće, ali izgleda da se nije radilo o baš tako rutinskom i bezazlenom zahvatu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs