Mala modna ikona

Od sedenja za stolom do oblačenja: Ovih pravila princeza Šarlot i princ Džordž moraju da se pridržavaju! (FOTO)

Izbor je uvek model cipela popularno zvan “Meri Džejn” koje svojim oblim prednjim delom podseća na cipele za lutke

Trendovi 03.06.2018. - 11:44h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia

Iako neki ljudi misle kako je život prinčeva i princeza bajan, deca princa Vilijama (35) i vojvotkinje Kejt Midlton (36) moraju da slede niz strogih pravila. Princ Džordž (4) i princeza Šarlot (3), kao i sva kraljevska deca, moraju da nauče najmanje dva strana jezika.

 

Brat i sestra počeli su  da uče španski jezik, a princ navodno već zna i da broji, piše Harper's Bazaar. Pomaže im i dadilja, Marija Turion Boralo od koje su, kako kaže, pokupili već dosta reči.

 

Malena princeza Šarlot kao sasvim obično dete: Nestašluci na stričevom venčanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim toga, Šarlot još ne sme da sedi za stolom sa odraslima tokom obeda.

 

- Prvo mora da savlada pravila ponašanja. Do tada sedi za posebnim stolom - kaže izvor blizak kraljevskoj porodici.

 

Dalje, kraljevska deca moraju da paze i na 'dres kod'. Princeza najčešće mora da nosi haljinice s okovratnicima, a princ košulju i kratke pantalone. Šarlot obavezno ima i mašnice u kosi koje su jednake boji njenih haljina, a sve njene cipelice su 'Meri Džejns'.

 

Kako malena princeza Šarlot menja britansku istoriju: Nije ni svesna! (FOTO)

foto: Profimedia

- Iako je mala princeza poželela da nosi tijare, ne sme, jer su one samo za udate članove porodice. Simbolizuju da su žene 'zauzete' - kaže izvor blizak porodici.

 

Princ Džordž i princeza Šarlot , kao i jednomesečni princ Luis neće nikada smeti da otvore profile na društvenim mrežama. Za celu kraljevsku porodicu, postoje samo službeni profili Kensingtonske palate na Tviteru i Instagramu.

 

Malena Šarlot mora da pazi i na držanje tela kao i na to kako sedi. Poput majke Kejt, mora da sedi na način da spoji kolena i članke, ali čini se kako još nije 'usavršila tehniku'.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs