Kejt Midlton nije mogla da isprati svog prvenca

Prvi dan princa Džordža u školi: Evo šta će sve mališan da uči! (VIDEO)

Vilijama i Džordža je sačekala učiteljica nižih razreda, a vojvoda od Kembridža je svog sina otpratio do učionice, rekli su iz Kensingtonske palate

Vip priča
17:36h Autor:
Prvi dan princa Džordža u školi: Evo šta će sve mališan da uči! (VIDEO)
Foto: Reuters / Pool

Maleni princ Džordž (4) je čvrsto držao oca princa Vilijama za ruku dok je išao prema školi Thomas's Battersea. Njegova majka, Kejt Midlton (35), nije mogla da bude uz njega jer pati od teških jutarnjih mučnina u svojoj trećoj trudnoći.

Džordž je proveo pola dana u školi, gde se prvo upoznao sa svojim "kolegama". Maleni princ ide u razred s 22 dece, a on će biti jedan od najmlađih.

"Mislim da Džordž neće znati šta ga je snašlo kada krene u školu", rekla je Kejt nedavno.

Kejt Midlton konačno otvorila dušu: Pretvaramo se da je sve savršeno! (FOTO)

Školu u londonskom Batersiju mnogi opisuju kao "glasnu, punu ljudi i pomalo haotičnu, ali idealnu za roditelje koji žele detetu da priušte najbolje školovanje koje novac može da kupi".

Kejt Midlton svesno krši strogo kraljevsko pravilo: Kraljici Elizabeti se ovo ne dopada! (FOTO)

Iako je to škola za decu "običnih" građana, poznata je po prestižnom školskom programu koji uključuje i debatni klub za petogodišnjake. Škola ima i dnevni boravak u kojem deca uče filozofiju, italijanski, mačevanje, golf i grnčarstvo. Kada napune sedam godina, deca moraju da upišu i program za plesanje i da nauče osnove baleta.

Zašto princ Džordž uvek nosi šorts, bez obzira na vreme: Jedan jedini razlog! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs