Muke slavne lepotice

Kejt Midlton konačno otvorila dušu: Pretvaramo se da je sve savršeno! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža je otvoreno progovorila o onome što je muči
Celebrities
19:22h Autor:
Kejt Midlton konačno otvorila dušu: Pretvaramo se da je sve savršeno! (FOTO)
Foto: AP / Matt Dunham

Uprkos tome što živi život kao iz bajke, i Kejt Midlton se suočava sa situacijama koje su izuzetno teške. U jednom od najotvorenijih javnih obraćanja vojvotkinja od Kembridž progovorila je o majčinstvu i s teškoćama s kojima se suočava otkako je postala majka princa Džordža i princeze Šarlot.

Šta Kejt Midlton uči Džordža i Šarlot: Savet roditeljima zlata vredan! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Postati majka bilo mi je divno iskustvo, ali s vremena na vreme to zna da bude velik izazov, čak i meni koja imam veliku pomoć i podršku mnogo ljudi, što većina majki nema. I dalje nema pravila, nema ispravnog i pogrešnog, jednostavno morate dati sve od sebe. Mnogim majka, pa i meni, to izaziva nedostatak samopouzdanja", iskreno je kazala Kejt. Vojvotkinja je javno pružila podršku svim majkama koje se bore s postporođajnom depresijom koju često uzrokuju prevelika očekivanja koja sami sebi namećemo, ističe vojvotkinja.

24 sata brinu o naslednicima krune: 10 strogih pravila kraljevskih dadilja!

"Osećamo pritisak da budemo savršeni roditelji, pretvaramo se da je sve savršeno. Nije dobro pričati o majčinstvu samo kao o predivnoj stvari, moramo pričati i o onoj drugoj strani majčinstva. To što ste potražili pomoć nije znak slabosti", zaključila je Kejt.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs