Do sada nepoznati detalji

Adel šokirala javnost priznanjem: Imam vrlo mračnu stranu, često sam išla na psihoterapiju!

Sklona sam depresiji i imam svoju vrlo mračnu stranu. Vrlo lako se okliznem i upadnem u njenu mrežu. Počelo je kad je umro moja deda, bila sam desetogodišnjakinja, otkrila je slavna pevačica
Vip priča
21:04h Autor:
Adel šokirala javnost priznanjem: Imam vrlo mračnu stranu, često sam išla na psihoterapiju!
Foto: Profimedia

Britanska pevačica Adel je u intervjuu za Vanity Fair rekla da se nakon rođenja sina borila s postporođajnom depresijom i da je zbog te svoje "vrlo mračne strane" kao mlada devojka išla na psihoterapiju.

Pevačica je pri kraju desetomesečne turneje kojom promoviše album "25", a u intervjuu je između ostalog rekla da bi bila vrlo srećna da više nikad ne mora da ide na turneju.

"Volela bih da i dalje snimam, ali ne bi mi nedostajalo da više nikad ne čujem aplauz uživo. Idem na turneje kako bih se srela sa svima onima koji me sve vreme podržavaju. Nije mi do novca", priznala je dvadesetosmogodišnja muzička zvezda.

Dobitnica 10 nagrada Gremi poznata po srceparajućim baladama, priznala je da je oduvek naginjala melanholičnoj muzici.

"Sklona sam depresiji i imam svoju vrlo mračnu stranu. Vrlo lako se okliznem i upadnem u njenu mrežu. Počelo je kad je umro moja deda, bila sam desetogodišnjakinja. Nikad nisam bila suicidna, ali često sam išla na psihoterapiju", kaže Adel. Poslednji put ju je "uhvatila" postporođajna depresija nakon što je rodila sina, a priznala je da se preplašila.

"Bila sam opsednuta svojim detetom, činilo mi se da nisam dobra majka, da ništa ne činim dobro. Depresija, nažalost, dolazi u raznim oblicima", rekla je pevačica. Vrlo je iskreno priznala i da je, otkad ima sina, prestala da puši i da se alkoholiše.

Htela sam da umrem, desila mi se najgora stvar: Sve patnje legendarne Kristl iz Dinastije! (FOTO)

A photo posted by @adele on Sep 26, 2016 at 2:18pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs