Vraća se porodičnom biznisu

Povratak otpisane naslednice: Život Alegre Versaće je nakon ubistva ujaka postao drama! (FOTO)

Modna kuća Versaće ove godine slavi 40. rođendan, a na veliku godišnjicu Alegra Versaće, miljenica ujaka Đanija, napokon je odlučila da se pozabavi porodičnim biznisom

Vip priča 12.08.2018. - 18:16h Autor: gloria.hr
Foto: Profimedia

Naziv jesenje kampanje Versaćeove mladalače linije Versus je “Suprotno očekivanjima”, tako da je u skladu s tim nazivom i Alegrin povratak sasvim neočekivan. Većinska vlasnica kuće stilizovala je crno-belu odeću, iako je još pre godinu izjavljivala da ne želi da ima nikakve veze s modom.

 

Donatela Versaće otvorila vrata svog doma: Pogledajte raskošan dom koji je kreatorka nasledila od brata! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Iako je to daleko od angažmana njene majke Donatele Versaće, Alegrin dizajn sigurno će oduševiti sve ljubitelje Versaćea jer sa sobom donosi osveženje iz ove modne kuće. Ponosnu majku srećnom je učinio ćerkin povratak i činjenica da se u njenoj luksuzno uređenoj kancelariji, koja je sva u staklu i mermeru u milanskoj ulici Borgospeso, konačno upalilo svetlo.

 

Kada se u dvadesetoj godini preselila u Njujork da bi studirala francuski, istoriju umetnosti i pozorišnu umetnost, Alegra se vrlo retko pojavljivala u prostorijama porodične firme.

 

Donatela Versaće o bratu: Uvek se isticao iz mase, bio je jedinstven, istinski genije! (FOTO)

foto: Profimedia

Jednom Versaće, uvek Versaće – izjavila je novinarima dizajnerka povodom lansiranja ćerkine Versusove kampanje. A upravo je ta izjava najbolja “dijagnoza” svih problema s kojima se suočavala Alegra Versaće.

 

Želim da budem anonimna – često je govorila najbližima, pa se zato predstavljala kao Alegra Bek, koristeći prezime svog oca.

 

Njena životna drama počela je 15. jula 1997, onog trenutka kad je voljenog ujaka Đanija Versaćea, osnivača kuće koja ove godine slavi četrdeseti rođendan, na stepenicama vile u Miamiju ubio Endru Kunanan.

 

12 činjenica koje niste znali o Donateli Versaće: Bila je njegova muza, stalno ga kritikovala, niko ga nije voleo kao ona! (FOTO)

foto: Profimedia

Jedanaestogodišnja Alegra se upravo tog dana s ujakom dogovarala da mu ona i tri godine mlađi brat dođu u posetu.

 

– Đani je sa nama provodio mnogo vremena; majka i on su znali da se šale da smo mi više njegova deca, nego njena – rekao je Donatelin sin Danijel. Seća se kako su ujak i Alegra, koja ga je odmila zvala jednostavno “genijalac”, zajedno obilazili muzeje širom sveta.

 

Alegru je njegova smrt toliko potresla da danima nije izlazila iz sobe, odbijala je da jede i razgovara s bilo kim. Da i dalje misli na njega, pokazala je i u Versusovoj kampanji: plišani medvedići koji vise s lančića i kaiševa kao privesci i veliki meda kao torba, podsećaju je na one koje joj je ujak poklanjao za svaki rođendan.

 

Da li se sećate Donatele Versaće pre plastičnih operacija? Nekada je bila zgodna! (VIDEO)

 

A post shared by Nathaniel Adeyemi (@adeyemistyle) on

Nekoliko godina Alegra se borila s depresijom i anoreksijom. Dugo je bila u potrazi za vlastitim identitetom van porodice Versaće. Ali, čini se kako je borba okončana pomirenjem i novim dizajnerskim idejama koje će porodičnoj firmi zasigurno doneti ogroman novac.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...