pogledajte

Modni dvoboj koji smo dugo čekali: Melanija Tramp zasenila elegantnu Francuskinju! (FOTO)

Francuski predsjednik Emanuel Makron i njegova supruga stigli su u trodevnu posetu SAD-u, a kao i obično s velikom su se pažnjom pratili stajlinzi Melanije Tramp i Brižit Makron koje mnogi s pravom smatraju najbolje obučenim prvim damama

Vip priča
Autor:
Modni dvoboj koji smo dugo čekali: Melanija Tramp zasenila elegantnu Francuskinju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Emanuel Makron je prvi strani čelnik kojeg Tramp prima u državnu posetu, a u vazdušnoj bazi Endrjus blizu Vašingtona francuskog predsednika i prvu damu, dočekao je francuski poslanik Žerard Araud i američki šef protokola, a u Beloj kući su ih dočekali Donald i Melanija Tramp.

Proleće je za gole noge: Brižit Makron (65) u kratkoj haljini i visokim potpeticama! (FOTO)

foto: Profimedia

Kao i uvek s velikim se zanimanjem pratilo i šta će obući dve modne ikone: otmena Francuskinja Brižit Makron (65) poznata po svojim besprekornim modnim kombinacijama i elegantna Melanija (47) koja svojim ženstvenim stilom redovno izaziva divljenje modnog sveta.

Modni fetiš Brižit Makron: Prva dama Francuske ne može da odoli ovim komadima! (FOTO)

foto: Profimedia

Brižit Makron izgledala je bez greške u još jednoj nenadmašnoj kombinaciji odlučivši se za vrlo zanimljiv kaput u nežno žutoj boji ukrašen interesantnim detaljem: crnom mašnom svog omiljenog brenda Luj Vitona. Ovaj mladalački stajling dodatno je naglasila modernom torbicom u obliku valjka i stileto cipelama.

Melanija je pak zablistala u zavodljivoj crnoj kreaciji: kraćem plašt kaputu kuće Živanši ispod kojeg je nosila mini haljinu Dolče i Gabana, a ovaj trendi stajling je upotpunila vrtoglavim štiklama Kristijana Labutena i malom crnom klač tobrom s potpisom Kristijan Dior.

Brižit Makron (64) razbija predrasude: Omiljene ženske farmerice na prvoj dami Francuske! (FOTO)

foto: Profimedia

- Posle višemesečnih priprema, nestrpljivo čekamo francuske goste na našoj prvoj državničkoj večeri - napisala je uoči dolaska francuskog predsednika i njegove supruge na Tviteru, Melanija Tramp.

Prva dama je u zlatnom kavezu: Melanija Tramp trenutno mrzi svoj život! (FOTO)

foto: Profimedia

Trodnevna poseta počela je činom koji simbolizuje prijateljstvo, sadnjom mladog hrasta, poklonom francuskog gosta. Hrast je iz šume na severu Francuske u kojoj je poginulo više od 2000 američkih marinaca tokom Prvog svetskog rata.

Od dosadnog kompleta do šik izgleda: Melanija Tramp zna kako da začini svaku kombinaciju! (FOTO)

foto: Profimedia

Predsednici Francuske i SAD-a između ostalog raspravljaće i o iranskom nuklearnom programu, Siriji i carinama na čelik i aluminijum.

Francuski predsednik će između ostalog položiti venac na Grobu neznanog junaka na Nacionalnom groblju Arlington, odlikovati američke veterane iz Drugog svetskog rata, a nakon toga u Beloj kući biće upriličena svečena večera.

Melanija Tramp kao Merilin Monro: Prva dama izgleda kao filmska diva! (FOTO)

foto: Profimedia

Sutra će francuski predsednik održati govor na zajedničkoj sednici oba doma američkog Kongresa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs