Njoj je pripala čast

Ovako će izgledati svadbena torta princa Harija i Megan Markl: Osvežavajući ukus i elegantni ukrasi, a evo ko će je napraviti! (FOTO)

Izbor svadbene torte je i te kako važan, a evo šta bira kraljevska porodica.

Star wedding
10:20h Autor:
Ovako će izgledati svadbena torta princa Harija i Megan Markl: Osvežavajući ukus i elegantni ukrasi, a evo ko će je napraviti! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Venčanje o kom priča cela planeta obaviće se sutra. Princ Hari i bivša američka glumica Megan Markl zakleće se na večnu ljubav, a nakon što su otkriveni detalji o venčanici, isplivali su i detalji o svadbenoj torti.

Na službenim profilima Kensington palate objavljena je vest kako je par doneo odluku o tome ko će biti zadužen za pravljenje njihove svadbene torte.

"Princ Hari i Megan Markl odabrali su Kler Ptak, vlasnicu Violet Cake poslastičarnice u istočnom Londonu, da bude zadužena za izradu njihove svadbene torte", stoji u saopštenju.

Iz palate dodaju i da je kraljevski par naručio tortu od limuna s kremom od maslaca koja će svojim ukusom i cvetnom dekoracijom pristajati proleću, pa će i biti obeležena njegovim plodovima.

Otac Megan Markl pre 6 dana imao srčani udar, ne dolazi na venčanje: Zdravlje ili sram? (FOTO)

Inače, Kler Ptak odrasla je u Kaliforniji, a svoj posao pod imenom Violet Bakery pokrenula je 2010. godine u rodnom gradu. Počela je sa štandom na Brodvejskoj pijaci, a kako se ubrzo istakla svojim organskim i zdravim kolačima i poslasticama, Kler je posao preselila u Englesku i tako u Londonu otvorila poslastičarnicu Violet Cake.

Megan i princ odlučili su se za nju, upravo zbog načina pripreme, svežih i organskih namirnica i izuzetnog ukusa koji obeležava njene slatkiše.

"Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena zbog toga što ću praviti tortu za Megan i princa", izjavila je Kler i istakla kako je posebno raduje to što će sarađivati sa njima, jer zna da oboje znaju da prepoznaju kvalitet i sve što ona ulaže u izradu svojih slatkiša.

Našminkajte se kao Megan Markl: Savršen izgled u samo nekoliko koraka!

"Princ Hari i Megan raduju se što će ovu ukusnu tortu podeliti sa svojim gostima na venčanju u palati Vindsor 19. maja", naveli su s dvora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs