savetnica

Nove najbolje drugarice: Amal Kluni se brine o svojoj novoj prijateljici - Megan Markl! (FOTO)

Nakon što je postala vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl prilagođava se novom životnom stilu. Pre venčanja živela je nekoliko meseci s Harijem u palati Kensington, a u prilagođavanju na London pomogla joj je Amal Kluni.

Vip priča
17:47h Autor:
Nove najbolje drugarice: Amal Kluni se brine o svojoj novoj prijateljici - Megan Markl! (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Dve humanitarke zbližile su se pre nekoliko godina zbog zajedničkih interesa, a kako je advokatica odrasla u Londonu mnogo vremena je provela sa Megan i pomogla joj u prvim mesecima nakon selidbe.

Iako će veći deo leta provesti u Italiji, gde s mužem Džordžom ima kuću na jezeru Komo, Amal i Megan družiće se i u letnjim mesecima, a vojvotkinja i Hari možda će navratiti i do Italije.

Otac Megan Markl ponovo u centru skandala: Evo zašto zapravo nije došao na ćerkinu svadbu!

foto: Reuters / Steve Parsons

Inače, Megan i Hari će uskoro na medeni mesec, a pre toga moraju da odrade nekoliko službenih obaveza, kao i da vrate sve poklone koje su dobili za venčanje.

Navodno su im razne kompanije iz celog sveta poslale poklone vredne sedam miliona funti koje će oni vratiti. Mladenci su pre svadbe tražili sve goste da uplate donacije u humanitarne organizacije pa je tako, na primer, kanadska vlada uplatila 29.000 funti organizaciji koja se bavi problemima mladih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs