Povredila mu sujetu

Donald Tramp nije uspeo da osvoji Dajanu: Osvetio joj se na veoma ružan način! (VIDEO)

Nezadovoljan princezinim odbijanjem, sadašnji predsednik SAD-a bio je veoma eksplicitan kada je govorio o Dajani nakon njene smrti

Vip priča
20:10h Autor:
Donald Tramp nije uspeo da osvoji Dajanu: Osvetio joj se na veoma ružan način! (VIDEO)
Foto: Fonet / Profimedia

Juče, 31. avgusta, navršilo se 20 godina kako je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Tim povodom, preminula princeza je već danima u centru pažnje javnosti.

Između ostalog, pominjao se i njen odnos sa trenutnim predsednikom SAD-a, Donaldom Trampom.

Nakon njenog razvoda od princa Čarlsa, Dajani se Tramp uporno udvarao. Slao joj je na stotine ruža, koje su jedva stale u njene prostorije, a Dajana se poverila prijatelju kako je Tramp "vreba".

Sa mnom spavaš noću, a danju zavodiš Dajanu: Žena koja nije podnosila princezu! (FOTO)

Međutim, izgleda da Tramp nije bio zadovoljan princezinim odgovorom, što se može zaključiti iz njegovih izjava, koje je dao nekoliko meseci nakon Dajanine smrti.

U jednoj televizijskoj emisiji, izjavio je: "Da, naravno da sam mogao da spavam sa njom".

Tramp je 2000. godine u drugoj emisiji izjavio da je Dajana bila u njegovih top 10 žena. Kada ga je voditelj pitao da li bi spavao sa njim, Tramp je odgovorio: "Da, bez ikakvog oklevanja".

Šokantna ispovest Dajaninog sveštenika: Evo šta je stvarno planirala sa Dodijem Fajedom! (FOTO)

foto: Profimedia

Dodao je još i da je bila "lepa poput supermodela, ali i pomalo luda", što po Trampovom mišljenju nije bilo tako strašno.

Nema sumnje da je Tramp svojim izjavama ponovo šokirao javnost. Nažalost, Dajana nije više živa kako bi se osvrnula na njegove prostačke komentare i govorila u svoje ime.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs