Nije mala stvar

Tajni plan Kejt i Pipe Midlton: Odluka sestara koja nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Midltonovi će biti presrećni ako njihove ćerke uspeju u ovome

Šuška se
19:36h Autor:
Tajni plan Kejt i Pipe Midlton: Odluka sestara koja nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Maleni Džordž i Šarlot uskoro bi, čini se, mogli da dobiju brata ili sestru. Kako stvari stoje, izvori bliski kraljevskoj porodici kazali su britanskim medijima da su princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton počeli da rade na trećem detetu.

Iako su donedavno tvrdili kako pauziraju i da će se koncentrisati na svoje dvoje mališana, izgleda da je pauzi došao kraj i sada su spremni da proše porodicu.

Hajde, mama, idemo: Nestrpljiva princeza Šarlot bacila senku na stidljivog Džordža! (FOTO)

foto: AP / Steffi Loos

Ali ovaj podatak javnosti je postao još interesantniji kada se pročulo da i sestra lepe vojvotkinje Pipa Midlton radi na detetu.

Sestre Midlton jako su povezane, pa ne čudi to da su i kroz ovu srećnu fazu života odlučile da prolaze zajedno.

"One već dugo imaju san da budu trudne u isto vreme. Deliti zajedno to iskustvo biće neverovatno", rekao je izvor blizak slavnim sestrama.

Budući da je mlađa sestra Pipa ovoga maja uplovila u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim verenikom Džejmsom Metjuzom, logičan korak im je zasnivanje porodice.

Ljubomorna Pipa unela razdor u porodicu: Svi se pitaju šta joj je to trebalo! (FOTO)

foto: Profimedia

Sve savete oko prve trudnoće i odgoja deteta dobiće od starije sestre Kejt, koja je u tome već iskusna.

"Ona je sjajna tetka Džordžu i Šarlot i deca se uvek raduju igranju s njom. Mislim da će biti fantastična majka. Sem toga, Pipa je oduvek govorila kako bi bilo sjajno kada bi ona i sestra u isto vreme bile u blaženom stanju", nastavlja neimenovani izvor i dodaje da su obe porodice izuzetno uzbuđene zbog toga.

Ova ideja porodicama je postala još uzbudljivija kada su odlučili da žive jedni blizu drugih. U septembru se princ Vilijam i Kejt sele u novu luksuznu palatu, u samoj blizini Pipine i Džejmsove rezidencije.

"Dakle možete zamisliti kakva će to biti zabava: zajedničko kupanje bebe, kupovina odeće, trudnički kursevi, joga", zaključio je za Us Weekly izvor blizak kraljevskoj porodici.

Zašto Kejt Midlton nikada ne daje autograme: Strogo pravilo koje niko u porodici ne sme da prekrši!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs