Ništa im nije sveto

Skandal neviđenih razmera: Isplivali tajni snimci princeze Dajane o seksu sa Čarlsom! (FOTO)

Na njima Dajana iznosi detalje o seksualnom životu, kao i to da su ona i Čarls imali seksualni odnos jednom u tri nedelje, a bili su u vlasništvu njenog saradnika koji ih je ustupio jednoj televizijskoj stanici
Celebrities 31.07.2017. - 19:03h Autor: Dnevnik.hr
Foto: Profimedia

Porodica i prijatelji princeze Dajane vrše veliki pritisak na televizijsku kuću Channel 4 da odustane od emitovanja novog dokumentarca koji razotkriva intimni odnos princeze i njen seksualni život sa princom Čarlsom.

 

Dokumentarni film koji donosi nove detalje o burnom životu princeze Dajane trebalo bi da bude emitovan povodom 20. godišnjice njene smrti koja se obeležava 31. avgusta. Između ostalog, u dokumentarcu će biti i snimci koje je napravio njen savetnik za komunikaciju Piter Setlen, a koje javnost do sada nikada nije imala prilike ni da vidi ni da čuje.

 

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

 

Na njima Dajana iznosi detalje o seksualnom životu i govori kako joj je suprug rekao da je njegovo pravo da ima ljubavnicu i da ne želi da bude jedini princ od Velsa koji nikad nije imao ljubavnicu.

 

Rekla je i da su ona i Čarls imali seksualni odnos jednom u tri nedelje, ali da je i to potpuno prestalo nakon što je rođen princ Hari 1984. godine. Princeza je priznala da je utehu pronašla sa svojim telohraniteljem Barijem Manakeom, koji je bio oženjen, ali u kojeg se jako zaljubila. Nakon što je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1987. godine, opisala ga je kao "najveću ljubav svoga života".

 

Drogirali je da ne bi bila svesna šta se dešava: Potresni detalji medenog meseca princeze Dajane!

 

 

Kada je morala da se suoči s činjenicom da je njen suprug u vezi s Kamilom Parker-Bouls, savet je odlučila da potraži i kod same kraljice Elizabete.

 

"Upitala sam je: 'Šta da radim?' Ona mi je odgovorila: 'Čarls je beznadan slučaj.' Eto, to je bila njena pomoć", rekla je Dajana.

 

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)

 

 

Piter Setlen je pomagao princezi oko javnih nastupa od 1992. do 1993. godine. Snimke je predao Channelu 4, svestan da će duboko uznemiriti njenu porodicu, pogotovo prinčeve Vilijama i Harija. Kraljevska porodica navodno je užasnuta mogućnošću da snimci budu objavljena u britanskoj javnosti, iako su objavljeni u Americi pre 13 godina. Dajanin brat grof Čarls Spenser takođe ih je zamolio da ne puštaju snimke u etar.

 

S kanala Channel 4 poručili su da su pomno pregledali materijale i sve aspekte koje njihovo objavljivanje donosi, ali smatraju da je reč o jedinstvenom portretu princeze Dajane koja je želela da bude glas javnosti, ali i da ispriča svoju priču, što je kulminiralo njenim poznatim intervjuom za Panoramu kada je progovorila o Čarlsu i Kamili, piše Independent.

 

Šokantan intervju lejdi Dajane, predosećala šta joj se sprema: Nikada neću biti kraljica! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...