Životna priča

Sve je krenulo nizbrdo 2008. godine: Velika tragedija akcionog heroja!

Iako se nakon 27 meseci koje je proveo iza rešetaka odmah vratio u svet filma, mnogi se i dalje pitaju kakvu budućnost će ovaj veteran akcionih filmova imati
Vip priča 31.07.2017. - 20:47h Autor: mondo.rs
Foto: Profimedia

Tragedija i stranputica karijere glumca Veslija Snajpsa (55) nije bila zbog toga što je proveo tri godine u zatvoru zbog utaje poreza, već zato što je ovo bacilo senku na deceniju izvrsnog rada gde je pokazao da je jedan od najpopularnijih glumaca u Holivudu.

 

Niz problema sa zakonom i loših poslovnih odluka dovelo je glumca do toga da mu se ime ukalja, a karijera stopira 2008. godine kada mu se izriče zatvorska presuda. Iako se nakon 27 meseci koje je proveo iza rešetaka odmah vratio u svet filma, mnogi se i dalje pitaju kakvu budućnost će ovaj veteran akcionih filmova imati.

 

Mi se nadamo svetlu, a pošto mu je na današnji dan, 31. jula, rođendan, želimo da se podsetimo svih onih dobrih stvari koje je uradio i filmova u kojima smo uživali da ga gledamo.

 

Snajps je počeo da trenira borilačke veštine kada je imao 12 godina, a njegova dostignuća su u tim sferama brojna, pošto se nije zaustavio samo na crnim pojasevima u karateu, već se uspešno oprobao i u mnogim drugim borilačkim disciplinama. Zbog svoje fizičke građe i spremnosti, postao je idealni akcioni heroj u filmovima kao što su "Blade" (1997), "New Jack City" (1991), "Jungle Fever" (1991), "The Waterdance" (1992) i "One night stand" (1991) zbog kojeg je dobio prestižnu nagradu za glumu na filmskom festivalu u Veneciji.

 

Zaklela se da će tajnu odneti u grob: Jeziva prošlost slavne glumice odjeknula kao bomba

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vesli je jednako bio sposoban da nas nasmeje u komediji poput "White Men Can't Jump" (1992), oduševi izvedbom futurističkog zlikovca u filmu "Demolition Man" (1993) gde je glumio Staloneovog opakog protivnika, a onda pređe u suptilniju ulogu vlasnika bara u "Waiting to Exhale" (1995).

 

Najveći komercijalni uspeh od svih tih filmova mu je definitivno donela uloga polu-vampira Blejda koji "tamani" ostale vampire, gde je samo na prvom delu (od tri) film zaradio 150 miliona širom sveta.

 

Snajps je bio oženjen dva puta. Prvo sa Ejpril Snajps sa kojom ima sina, a onda sa slikarkom Nakjung "Niki" Park, sa kojom ima četvoro dece i i dalje je u braku.

 

Ako ste jedni od onih koji bi voleli Veslija Snajpsa opet da gledaju na filmu, pogledajte trejler za najnovije ostvarenje "The recall":

 

Najtragičnija ljubavna priča Sergeja i Isidore: Nisu mogli ni zajedno, ni jedno bez drugog! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...