Hteli su sve najbolje za svoju decu

Bivši zlatni par Holivuda na najtežem testu: 3 ćerke u paklu droge (FOTO)

Deca holivudskih zvezda traže spas u alkoholu i drogi
Vip priča
22:34h Autor:
Bivši zlatni par Holivuda na najtežem testu: 3 ćerke u paklu droge (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda, bivši holivudski par Demi Mur i Brus Vilis nisu uspeli da svojim ćerkama pruže život kakav su hteli: Talula, Skaut i Rumer Vilis na sopstvenoj su koži osetile da novac i privilegije ne donose sreću.

U samo deset dana razlike sve tri ćerke slavnog bivšeg para objavile su na svojim Instagram profilima da su "okrenule novu stranicu u životu" i da su se uspešno rešile svojih zavisnosti. S iskrenim priznanjem krenula je Rumer, najstarija od tri kćeri Demi Mur i Brusa Vilisa koja se pohvalila da je već šest meseci trezna: "Nakon dugog putovanja do ovde mogu reći da nikada nisam bila toliko ponosna na sebe" - napisala je 28-godišnjakinja kojoj su velika podrška njezine mlađe sestre jer sve prolaze kroz slične probleme. Skout Vilis (25) svoju je prvu godišnjicu obležila još u junu: "Ovo je prva godina da sam potpuno prisutna - bez filtera, hemije i prčica. Svaki dan upoznajem najbolju verziju sebe". Ipak, svoj uspeh podelila je s javnosti tek nakon Rumer, a posljednja im se pridružila Talula, najmlađa kći slavnog para. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz "najtežeg razdoblja" na kojoj u ruci drži limenku piva, a u ustima cigaretu.

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on Jul 7, 2017 at 6:05pm PDT

Pre tri godine sam bila neuhranjna i krhka, a bolovi su odzvanjali kroz dušu. Nisam cenila sebe, svoje telo i kažnjavala sam se jer nisam bila dovoljno dobra - napisala je kći Demi Mur i Brusa Vilisa i zahvalila svima koji su joj pomogli da se izvuče iz ponora u kojem se našla i zahvaljujući kojima je sada već tri godine trezna i ne pati od anoreksije. Upravo je ona još 2014. godine naglasila da ima problem s niskim samopouzdanjem kao i to da biti ćerka holivudskih glumaca možda izgleda kao bajka, ali je daleko od toga.

Skandalozan razvod ćerke Slavice Eklston: Suze, batine, droga, milioni! (FOTO)

A nimalo bajkovit nije bio niti život njihove majke Demi Mur: na teško detinjstvo i loš odnos s majkom nastavili su se privatni krahovi među kojima su i tri razvoda. Sa samo 17 godina udala se za muzičara Fredija Mura, ali se njihov brak raspao 1984., nakon četiri godine. Ipak, slavna glumica ponovno je uplovila u bračnu luku tri godine kasnije i to s glumcem Brusom Vilisom. Par je bio u braku od 1987. do 2000. godine i u to vreme su rođene njihove tri ćerke: Rumer, Skaut i Talula. Nakon razvoda njih dvoje su ostali u odličnim odnosima pa su se zajedno pojavljivali na raznim događanjima, čak i u društvu Eštona Kučera, njenog trećeg supruga.

Zavela Toma Kruza i celog života krila jezivu tajnu: Teške traume slavne lepotice! (FOTO)

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on Jun 18, 2017 at 7:34pm PDT

Iako su se trudili zaštiti ćerke tokom razvoda, nisu u tome uspeli. Demi Moore je priznala da je to za Rumer, Skaut i Talulu bilo najteže razdoblje, jer osim što su im se roditelji razvodili, mediji su celu priču pratili i po medijskim stanicama razvlačili i njih: "Bilo je teško gledati kako ih tabloidi maltretiraju, osobito jer su bile u tinejdžerskim godinama. Niti jedno dete ne bi smelo biti izloženo tom tipu kritikovanja, naročito kada je usmereno na njihov izgled. Kao roditelj možete ih samo voleti sve dok i one ne zavole same sebe - izjavila je nedugo nakon razvoda slavna glumica, ali tu njenim problemima nije bio kraj. Ne samo da su je ćerke krivile za razvod, već je punila stranice svojim brakom s 15 godina mlađim glumcem Eštonom Kučerom. Par se venčao 2005., ali je njihov brak stalno bio na "klimavim nogama" zbog njegovih čestih izlazaka i navodnih nevera. "Kap je prelila čašu" kada je on uhvaćen gologuz u džakuziju sa četiri žene, a s jednom od njih je navodno proveo i noć.

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on May 15, 2017 at 11:11am PDT

Kao žena, majka i supruga postoje određene vrednosti koje smatram svetima i zbog toga sam odlučila krenuti dalje sa svojim životom - izjavila je Mur nakon što je sve izašlo u javnost. Zahtev za razvod predala je krajem 2001. godine, šest godina nakon venčanja, ali je finaliziran tek 2013. jer se nisu mogli dogovoriti oko podele imovine. Ipak, treći razvod joj je teško pao: pala je u depresiju i utehu pronašla u opijatima, a početkom 2012. godine hitno je hospitalizovana. Iako su svi tvrdili da je uzrok tome bio stres, Mur se navodno predozirala. Njen PR tada je izjavio da će "potražiti profesionalnu pomoć zbog iscrpljenosti", ali je samo mjesec dana kasnije prijavljena u Cirque Lodge centar za odvikavanje od alkohola i droga u Sandensu, ustanovu u kojoj na rehabilitaciju dolaze slavne osobe. Usred lične krize Mur je morala odustati i od novog projekta, filma "Lovelace" u kojem je trebala glumiti feministkinju Gloriju Stejnem, ali je uloga na kraju pripala Sari Džesiki Parker.

Hvalili se da će decu odgajati kao sirotinja: Šta su kupili Mila Kunis i Ešton Kučer! (FOTO)

U periodu u kojem se borila sa zavišnošću i poremećajima u ishrani, njeno je ponašanje uticalo i na odnos s ćerkama. Sve ih je to samo dodatno udaljilo, ali njena uspešna rehabilitacija ponovno ih je spojila i osnažila u zajedničkom oporavku. Postale su nerazdvojne i najbolje prijateljice koje dele sve zajedno: i loše i dobre dane, uspehe i poraze...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs