Proslava 50. rođendana

Više nema sumnje: Dokaz da su Bred Pit i Dženifer Aniston opet zajedno! (FOTO)

Među hordom obezbeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Dženifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimećen

Šuška se
12:08h Autor:
Više nema sumnje: Dokaz da su Bred Pit i Dženifer Aniston opet zajedno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovaj vikend holivudska zvezda Dženifer Aniston je napravila veliku proslavu povodom svog 50. rođendana. Ova privatna žurka je privukla mnoge svetske zvezde koje su paparaci pažljivo čekali ispred poznatog restorana u Zapadnom Holivudu.

Dok mnoge zvezde nisu imale problem da ih fotografišu pre zabave, jedna osoba je posebno privukla pažnju okupljenih fotografa i svi ostali su pali u drugi plan.

Među hordom obezbeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Dženifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimećen. Međutim, nije uspeo da pobegne od oštog oka paparaza pa je uhvaćen kako ulazi na proslavu.

Fotografije Breda Pita su u kratkom roku obišle ceo svet i svi misle da više nema sumnje da su se bivši supružnici pomirili.

1 / 4 Foto: Profimedia

Pored Breda, koji se lice pokušavao da sakrije ispod kačketa, proslavi su prisustvovali i Gvinet Paltrou, Keti Peri, Orlando Blum, Barbara Strejsend, Kejt Hadson, bračni par Kluni, Sandra Bulok i mnogi drugi.

1 / 10 Foto: Profimedia

Dženifer je na proslavu stigla u elegantnom crnom kombinezonu sa golim leđima, a izgleda da nije marila za okupljenje novinare i fotografe dok je elegantno ulazila na svoju proslavu.

(A.K. / Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs