Traže svoju Megan Markl

Zgodni, mladi, slobodni: 5 najpoželjnijih prinčeva na svetu! (FOTO)

Znate li ko se nalazi na lestvici najpoželjnijih slobodnih prinčeva otkako se oženio vojvoda od Saseksa? Proverili smo koji prinčevi još uvek traže svoju princezu.

Vip priča
20:40h Autor:
Zgodni, mladi, slobodni: 5 najpoželjnijih prinčeva na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Hamdan bin Mohamed Al Maktum

Krunisani princ Dubaija je ljubitelj adrenalinskih aktivnosti kao što su padobranstvo, ronjenje, trakanje brzim sportskim automobilima ili pak jahanje kamila. S druge strane ima vrlo romantičnu dušu, a pod pseudonimom Faza objavljuje poeziju.

Trideset pet godina star princ sin je šejka Mohameda bin Rašida Al Maktuma, a školovao se na prestižnim školama širom sveta, uključujući i u Ujedinjenom Kraljevstvu. Vodi uzbudljivi život, koji redovno beleži na svom Instagram profilu, a koji prati više od 6 miliona obožavatelja.

Najskromniji šeik na svetu: Ovde princa Dubaija niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)

A post shared by Fazza (@faz3) on

Princ Filipos od Grčke i Danske

Filipos je najmlađi sin poslednjeg grčkog kralja Konstanina II, s ozbirom da je Grčka ukinula monarhiju 1974. godine, njegova titula dolazi bez posebnih povlastica. Uprkos tome, mnogi ga smatraju jednim od najpoželjnijih prinčeva. Obrazovao se na prestižnom Univerzitetu Džordžtaun u Vašingtonu, a danas obavlja posao investicionog menadžera u Njujorku. Uz to ima 32 godine, i mnogi veruju kako mu je sada pravo vreme da se skrasi.

Bogati princ bez zemlje, plejboj i vođa: Njega i Kraljica Elizabeta oslovljava sa Vaše Visočanstvo!

Princ Sebastijen Henri Mari Gijom

Luksemburški princ je najmlađi od petoro dece Henrija, velikog vojvode od Luksemburga i Marije Terese. Školovao se širom sveta, a završio je i prestižnu Kraljevsku vojnu akademiju Sendhrst. Prinčevi hobiji uključuju penjanje, skijanje, plivanje i igranje ragbija.

Sasvim običan dan modernog Aladina: Ovo od šeika sigurno niko ne očekuje! (FOTO)

Princ Husein bin Abdulah od Jordana

Jordanski princ je najstariji sin kralja Abudulaha II i kraljice Ranije. Iako su mu tek 23 godine, često se svrstava na lestvice najpoželjnijih svetskih prinčeva. Završio je Kraljevsku vojnu akamdemiju Sendhrst, kao i Univerzitet Džordžtaun, pa je i poručnik u jordanskoj vojsci. Iskusni je diplomata koji je pred Većem sigurnosti Ujedinjenih nacija pričao o metodama sprečavanja mladih ljudi da se pridružuju ekstremističkim grupama. U slobodno vreme svira gitaru, igra fudbal, i obožava da vozi motor. Svoje poslovne i privatne avanture rado objavljuje na Instagram profilu koje prati više od milion obožavatelja širom sveta.

Princ Venzeslaus od Lihtenštajna

Lihtenštajnski princ tiha je patnja mnogih dama na kraljevskim dvorovima širom sveta. Iako se nalazi u četrdesetim godinama života, još uvek nije spreman da se skrasi. Poznat je po vezi sa Adrijanom Limom, a često se nalazi da stranicama tabloida.

A post shared by @theworldroyalties on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs