ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IMA TELO KAO SALIVENO: Skinula je 20 kg na jednostavan način, a 1 pravila se strogo pridržava

Mnogi se pitaju kako je smršala Anastasija Ražnatović, a tajna je u veoma jednostavnom režimu ishrane i treninga.

Lepi & Zdravi
23:24h Autor:
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IMA TELO KAO SALIVENO: Skinula je 20 kg na jednostavan način, a 1 pravila se strogo pridržava
Kako je smršala Anastasija Ražnatović, Foto: ATA Images

Nije tajna da je Anastasija Ražnatović u pubertetu imala nešto više kilograma. Međutim, danas ima savršenu liniju, a na uspela je da smrša čak 20 kilograma. Kako je i sama pevačica svojevremeno pričala, nakon što 2, 3 godine nije bila zadovoljna svojim izgledom, rešila je da uzme stvar u svoje ruke.

- U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - rekla je svojevremeno.

Disciplina i zdrava hrana doveli su do sjajnih rezultata, a pevačica je svojevremeno poručila svojim pratiocima da nije dijeta samo ishrana.

- Dijeta nije samo ono što jedete. To je ono što gledate, šta slušate, šta čitate i ljudi sa kojima se družite. Pametno birajte ono što stavljate u svoje telo. Emotivno, duhovno i fizički - napisala je na Instagramu.

Međutim, ako ste se pitali kako održava liniju, Anastasija je nedavno otkrila svoju rutinu. Iako su mnogi mišljenja da je u njenom slučaju zaslužna i genetika, pevačica je to demantovala:

- Genetika nikada nije dovoljna. Da biste bili zdravi i izgledali lepo potrebno je da se pridržavate određenih životnih navika i ja sam zahvalna što sam to mlada shvatila.

Na prvom mestu, Anastasija se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke, što je, kako kaže, najveća greška koju neko može da radi kada želi da skine kilograme.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram Story / Anastasija Ražnatović

Veliko no - no su i restorani brze hrane, te pevačica, kada jede van kuće bira zdrave obroke, i što bi se reklo "nešto na kašiku", pre nego prženo meso i slično.

1 / 8 Foto: ATA Images

Ipak, pevačica je i sama priznala da, kao i svi, nekad konzumira slatkiše, ali sve to rešava treningom. Takođe, pomažu joj i preparati sa biljnim vlaknima kojima brže sagoreva naslage, ali ključ je ipak u redovnom vežbanju.

Pored toga što redovno šeta, što je sjajan način da ostanete u formi, Anastasija čak i ako ne stigne da ode u teretanu, ne propušta da vežba kod kuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs