ANASTASIJA I GUDELJ ĆE PAMTITI CEO ŽIVOT REČI OCA PREDRAGA: Ovim mudrim savetima im je pružio ogromnu SNAGU I UTEHU

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj bili su u porodičnom domu oca Predraga i tom pilikom su dobili savete koji će im značiti čitavog života.

Celebrities
14:34h Autor:
ANASTASIJA I GUDELJ ĆE PAMTITI CEO ŽIVOT REČI OCA PREDRAGA: Ovim mudrim savetima im je pružio ogromnu SNAGU I UTEHU
Šta je otac Predrag rekao Anastasiji i Gudelju?, Foto: Printscreen Instagram / otac_predrag_popovic

Anastasija Ražnatović je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, a mlada pevačica i njen izabranik Nemanja Gudelj pokušavaju utehu da pronađu u veri. Pre nekoliko dana posetili su oca Predraga Popovića, čije misli i reči obožava cela nacija i mudro ih tumači. Upravo njegovi saveti su im veoma značili u ovim teškim životnim momentima.

- Odgovornost prema svetu je velika. Onaj ko nije odgovoran, to je onaj koji ne voli. Kada voliš onda se sam stavljaš ispred drugog i to shvataš kao odgovornost ljubavi. Mladi danas žele ljubav bez odgovornosti. Ne znam ko ih je prevario da to tako može. Nema sreće u tome. Zato mi je uvek drago kad upoznam one koji se iskreno vole i shvataju svoje uloge u ljubavi, braku i svetu - istakao je otac Predrag.

O Gudelju i njegovoj lepšoj polovini imao je samo reči hvale.

- Nemanja i Anastasija su divan par i siguran sam da ih zmije životne neće namamiti u neki pogrešan smer. Kako sam tako siguran? Pa upravo zato jer su odgovorni prema Bogu, jedno prema drugome i prema pozivima kojima se bave.

Otac Predrag Popović smatra da je konačno došlo vreme da se prave vrednosti vrate na prvo mesto.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

-Imamo mi divnu omladinu i divne mlade ljude koji su zvezde svojih roditelja i Boga, i neka ih i On sve čuva i vodi kroz život. Mislim da je konačno došlo vreme da se vratimo na prave vrednosti, a to ćemo moći ako priče nas starijih mlađi primene. Zato se vi stariji ne srdite na mlađe i kad nešto pogreše, već da ih podržimo u dobrom trudu njihovom - upozorio je.

Objašnjava da je vera u Boga uz poštovanje svi moralnih načela je jedini put kojim bi trebalo da koračamo.

- Mladost ostaje na svetu dok u starosti se bere plod mladosti. Molimo se za mlade da bi se oni molili za nas. Jer uzalud je naš trud ako seme ne valja. Uzalud se ore i zemlja sprema ako je seme jalovo. Svako seme koje u sebi nema klicu Boga je jalovo i bačeno uzalud u zemlju. Zato kad vidimo da mladi idu za Bogom u ime ljubavi, odajmo počast tome i objavimo svetu, jer je tako ugodno Bogu našemu. Amor omnia vincit! Ljubav pobeđuje sve zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs