ANASTASIJA JE GODINAMA BILA U VEZI SA SINOM POZNATOG FUDBALERA: Čim su raskinuli, on je dobio DETE, a evo gde je SADA

Dok Anastasija uživa u trudnoći, njen bivši dečko Kostadin Terzić već godinama živi miran porodičan život

Vip priča
15:43h Autor:
ANASTASIJA JE GODINAMA BILA U VEZI SA SINOM POZNATOG FUDBALERA: Čim su raskinuli, on je dobio DETE, a evo gde je SADA
Kostadin Terzić, Foto: ATA Images

Vest da Anastasija Ražnatović čeka bebu sa Nemanjom Gudeljem, iznenadila je mnoge, pre svega jer je njihova veza sada dobila ozbiljniju notu. Ovako srećan kraj većina nije očekivala jer se dugo spekulisalo kako fudbalerovi roditelji nisu baš najsrećniji sa njegovim izborom.

Međutim, Anastasija i Nemanja su sada veoma srećni zbog ovih divnih vesti o prinovi. To nas je nateralo da se zapitamo gde je bivši dečko Anastasije Ražnatović - Kostadin Terzić, sa kojim je pevačica bila dugo godina u vezi?

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Naime, sin Zvezdana Terzića, Kostadin je nakon raskida sa Anastasijom sreću pronašao pored Podgoričanke Valentine Lopičić sa kojom je dobio sina Vuka pre tri godine.

On sada živi bez medijske pompe mirno i porodično a sa Anastasijom je ostao u dobrim odnosima, o čemu svedoči i njena izjava pre par godina:

“Nije bilo nikakve svađe. Rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu”, rekla je Anastasija za medije nakon raskida.

Pogledajte kako su Anastasija i Kostadin izgledali dok su bili u vezi:

1 / 7 Foto: Instagram / Raznatovicanastasija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs