SIJA!

SVI BRUJE DA JE OVAJ FRAJER OSVOJIO LIDIJU VUKIĆEVIĆ: Može sin da joj bude, bili bliski u kafani, ona ŠOKIRALA REAKCIJOM

Lidija Vukićević sve zadivljuje izgledom u 7. deceniji, a više nego ikada se piše o njenom ljubavnom životu. Ali, glumica otkriva šta je prava istina.

Celebrities
14:21h Autor:
SVI BRUJE DA JE OVAJ FRAJER OSVOJIO LIDIJU VUKIĆEVIĆ: Može sin da joj bude, bili bliski u kafani, ona ŠOKIRALA REAKCIJOM
Sve ljubavi Lidije Vukićević, Foto: Printscreen Instagram / vukiceviclidija

Život Lidije Vukićević, posebno onaj ljubavni, godinama unazad intrigira javnost. Otkako se razvela od oca svoje dece, partnere vešto krije od očiju medija. Međutim, dugo se šuškla da je srce glumice ukrao zgodni slikar poreklom sa naših prostora koji živi u Italiji.

Iako je dve decenije mlađi, jednom prilikom je istakla da joj je uneo radost u život i priznaje da uživa u svakom trenutku koji provedu zajedno.

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - govorila je za medije atraktivna glumica.

- Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak - smatra Lidija.

Istakala je da se odlično slažu, jer oboje imaju umetničku dušu.

Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam - rekla je za medije tada, međutim, izgleda da su se tokom poslednje posete emotivnom partneru u Italiji otvorile neke nove poslovne mogućnosti.

Kako se glumica juče sjajno provodila sa jednim mladim i vrlo zgodnim gospodinom, svi su pomislili da je upravo to Lidijin dečko, međutim, glumica je na svom Instagram profilu to oštro demantovala.

Sa druge strane, momak koji se na društvenoj mreži - potpisuje sa b.s0111 iliti Shegmanovikj Blazhe obožava glumicu i tepa joj moje srce.

Najveća ljubav u Lidijnom životu

Njena najveća ljubav do sada bio je nekadašnji fublaer Mitar Mrkela. Oboje su bili veoma popularni i važili su sa najlepši par na našoj sceni. U vreme kada su se venčali, 1991. godine, ona je bila zvezda serije "Bolji život", a on jedan od najboljih sportista.

Tokom devet godina braka dobili su dvojicu sinova - Andrej je krenuo očevim stopama i postao fudbaler, a David je završio Pilotsku akademiju u Vršcu.

I nakon razvoda ostali su u sjajnom odnosima, zajedno su brinuli o momcima, koji su postali uspešni, školovani i veoma kulturni ljudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs