iZNENADIĆETE SE!

LIDIJA VUKIĆEVIĆ (60) OTKRILA KAKO GODINAMA IMA ISTI BROJ KILOGRAMA: Nikad ne ide u teretanu, zgodno telo OVAKO OBLIKUJE

Lidija Vukićević godinama ima isti broj kilograma, a evo kako joj to polazi za rukom!

Lepi & Zdravi
16:29h Autor:
LIDIJA VUKIĆEVIĆ (60) OTKRILA KAKO GODINAMA IMA ISTI BROJ KILOGRAMA: Nikad ne ide u teretanu, zgodno telo OVAKO OBLIKUJE
Kako Lidija Vukićević ima godinama isti broj kilograma?, Foto: Prntscreen Instagram / vukiceviclidija

Za glumicu Lidiju Vukićević vreme kao da je stalo! Nedavno je proslavila jubilarni 60. rođendan, a komentari da je nikada lepša samo se nižu. Tada je i istakla da je za dobar izgled i duh najbitnija energija koju emitujete. Ova izuzetno atraktiva i seksepila dama uopšte se ne ustručava da istakne svoje zgodno telo, te često objavljuje provokativne slike na Instagramu.

Međutim, Lidija smatra da je za njen mladoliki izgled najviše zaslužna dobra genetika, ali i dugogodišnja nega. Osim toga, glumica redovno vodi računa i o ishrani.

Ali, na iznenađenje mnogih, priznala je da u teretanu nikako ne ide, već da mišiće obilkuje obavljajući kućne poslove.

- Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna, ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle, morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičkim radom gde aktiviram sve mišiće - jasna je bila uemtnica.

Sama je sebi odredila kako će jelovnik da joj izgleda, a vagu sa merenje težine nikada u kući nije imala. Sa druge strane, podvukla je da je za psihičku i fizičku transformaciju najbitnija odlučnost, upornost i istrajnost.

- Napravila sam sama listu ishrane, jer se držim one Šekspirove rečenice "Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani". Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala, sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili - kaže Lidija.

Posebno je naglasila da dosta šeta, a kao najvažniju činjenicu je izdvojila da živite isključivo po svojim pravilima.

- Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke. Godinama živim isključivo po svojim pravilima, bez osvrtanja na druge - zaključila je glumica.

Lidija Vukićević zaista pleni svojom neverotavnom harizmom, a u galeriji ispod možete pogledati neka od njenih najseksepilnijih izdanja:

1 / 9 Foto: Prntscreen Instagram / vukiceviclidija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs