MITAR MRKELA BIO JE U BRAKU SA LIDIJOM VUKIĆEVIĆ: Sada je oženjen 21 godina mlađom crnkom koja izgledom oduzima dah

Mitar Mrkela nakon braka sa Lidijom Vukićević oženio se sa 21 godinu mlađom Olgicom.

Celebrities
16:15h Autor:
MITAR MRKELA BIO JE U BRAKU SA LIDIJOM VUKIĆEVIĆ: Sada je oženjen 21 godina mlađom crnkom koja izgledom oduzima dah
Ko je 20 godina mlađa žena Mitra Mrkele?, Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Jedna od naših najlepših glumica Lidija Vikićević bila je u braku sa nekadašnjih fudbalerom, Crvene Zvezde, Mitrom Mrkelom, kome se zaklela na većnu ljubav 1991. godine.

U svojoj 29. godini, Lidija je stala na ludi kamen s popularnim fudbalerom, sa kojim je kasnije dobila dvojicu sinova. Njihova ljubav, nažalost, nije opstala, pa se par rastao devet godina kasnije, kada je Andrej pohađao treći razred osnovne škole, a David imao tri godine.

Lidija je bila u braku sa Mitrom Mrkelom
Lidija je bila u braku sa Mitrom Mrkelom foto: ATA Images / Antonio Ahel

Mitar Mrkela nikada nije voleo da svoj privatni život javno eksponira, a nakon braka sa Lidijom započeo je vezu sa atraktivnom Olgicom, sa kojom je 2013. godine dobio sina.

Dvadeset jednu godinu mlađa atraktivna supruga sportskog direktora Crvene zvezde pre dve godine dala je intervju za Informer, u kojem je, između ostalog, rekla:

Mita je sjajan suprug i divan otac. Znam da komentarišu kako je među nama ogromna razlika u godinama. Međutim, nas dvoje se toliko dobro slažemo da se ta razlika uopšte ne primećuje.

Mitar je u braku sa atraktivnom Olgicom
Mitar je u braku sa atraktivnom Olgicom foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Takođe, Olgica je nedavno priznala da joj jako smetaju komentari da kao žena sportskog funkcionera ništa ne radi.

- Čitala sam komentare ispod Mitinih i mojih zajedničkih fotografija u kojima ljudi pretpostavljaju da ništa ne radim. Te predrasude nisu tačne. Moj dan počinje tako što vozim dete u školu, zatim obavljam kupovinu, dolazim kući, završavam obaveze. Potom odlazim po sina, a kad se vratim, spremam ručak. Kuvam svakodnevno. Imam dete, naravno da ću da mu spremam hranu. Osim toga, moj muž se zdravo hrani, ne jede masno, jede dosta belog mesa, salata i voli da ruča kod kuće. Mnogo vremena provodim u kuhinji, nekad i više nego što želim, istakla je Mrkelina izabranica i naglasila da se uprkos velikoj razlici u godinama odlično slaže sa suprugom.

Olgica je od Mitra mlađa 21 godinu
Olgica je od Mitra mlađa 21 godinu foto: Kurir / Nemanja Nikolić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs