MNOGI NE ZNAJU DA DRAGOMIR BOJANIĆ GIDRA IMA UNUKA: Jovan je pravi lepotan, a o svom dedi priča sa puno ponosa

Dragomir Bojanić Gidra ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografija, a evo kako izgleda njegov unuk Jovan.

Celebrities
17:52h Autor:
MNOGI NE ZNAJU DA DRAGOMIR BOJANIĆ GIDRA IMA UNUKA: Jovan je pravi lepotan, a o svom dedi priča sa puno ponosa
Kako izgleda unuk Dragomira Bojanića Gidre?, Foto: Printscreen Youtube / all rox

Proslavljeni glumac neponovljive energije i umetničkog izraza Dragomir Bojanić Gidra ostavio je neizbrisuv trag na domaću kinematografiju, a publika ga najviše voli u ulozi čuvenog Žike Pavlovića.

Glumac nas je napustio pre 30 godina, a iza sebe je ostavio ćerku Jelenu koju je dobio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, ali i unuka, manekena Jovana Stojanovića. On o svom dedi govori sa velikom ponosom i poštovanjem.

Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno, verujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvek bio isti. Autentičan. Uvek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smejali kada smo mu išli u posetu – ispričao je Jovan svojevremeno za “Blic”.

Budući da smo ga svi videli kao velikog komičara, njegov unuk otkrio je da je glumac najviše voleo da priča viceve o Titu, a još zanimljivije je da je u to vreme to bilo strogo zabranjeno.

– Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to “hapšenje” – prisetio se njegov unuk.

Gidra je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji
Gidra je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji foto: PrintsreenJutjub/moljac032

Jovan se posebno osvrnuo na priče da je njegov deda bio veliki švaler.

Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu. Ludo su se voleli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvek vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nije tačno – ispričao je tada Gidrin unuk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs