"IMAM 6 ŽENA I SA SVAKOM ŽELIM DETE, ALI NEĆE GA ONE RODITI": Najpoznatiji poligamista na svetu ponovo šokirao javnost

Najpoznatiji poligamista na svetu želi potomstvo sa svim svojim ženama, oduvek je maštao da ima 10 žena.

Celebrities
Autor:
"IMAM 6 ŽENA I SA SVAKOM ŽELIM DETE, ALI NEĆE GA ONE RODITI": Najpoznatiji poligamista na svetu ponovo šokirao javnost
Najpoznatiji poligamista na svetu želi potomostvo., Foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Artur O Urso je manken, influenser ali i najpoznatiji poigamista na svetu. Proslavi se jos pre par godina nakon šokantnog priznanja da je u vezi sa devet žena i da ih sve smatra svojim suprugama.

Uspešno podnosi troškove svog mnogobrojnog domaćinstva i sa svojim ženama živi luksuznim životom. Priznaje da njihovi računi umeju da budu ogromi ali da je to sve trošak njegove misije stvaranja slobodnog prostora za ljubav.

Redovno posećuje teretanu jer njegove supruge od njega zahtevaju da ima izvajano telo i pločice na stomaku, takođe vodi računa i o svojoj ishrani.

Artur O Urso
foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slično

"Imam san, moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj od njih je ista. Mislim da bi bilo nepravedno imati decu samo s jednom ili dve njih" , iskren je Artur.

Ovaj 37-godišnji muškarac iz Brazila trenutno ima šest žena i priznaje da planira da ima bebu sa svakom od njih. Artur O Urso je trenutno „oženjen“ srećnicama Luanom Kazaki, 27; Emelli Souza, 21; Valkirija Santos, 24; Olinda Marija, 51; Damjana, 23; i Amanda Albukerki, 28.

Obzirom da on ne želi da razočara nijednu od njih, svi zajedno su se odlučili za surogat majčinstvo kako bi povećali svoju porodicu. „Ne želim da uznemirim nijednu od svojih šest žena izborom koja će prva zatrudneti, pa smo se odlučili za surogat majčinstvo“, rekao je za NudePR.com. Da bi pokrenuo ovaj proces, Urso namerava da iskoristi jaje svoje prve supruge Luane za prvu implantaciju.

Artur O Urso
foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegove druge žene u početku nisu bile oduševljene tom idejom, ali sada, plan ide punom brzinom. "U ovom trenutku najbolja odluka je surogat majčinstvo", rekao je Urso.

Brazilac otkriva da su svi spremni da potroše 41.000 dolara na ceo proces surogat majčinstva, ali da će biti otvoreni i za usvajanje u budućnosti. „Trenutno tražimo nekoga ko može biti naš surogat i želimo nekoga ko nam uliva poverenje“, priznao je on.

Urso ima 10-godišnju ćerku iz prethodne veze, ali se nada sinu. „Nikad nisam prošao kroz nešto slično, tako da je to prvi put“, rekao je Urso. „Veoma smo zabrinuti, ali uzbuđeni što ćemo ostvariti ovaj san o bebi".

Artur O Urso
foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada su se Urso i Kazaki upoznali, oboje su bili svingeri i odlučili su 2021. da otvore svoju vezu prema drugim ljudima. Pošto je poligamija u Brazilu nezakonita, druge žene nisu mogle da se legalno venčaju sa Ursom, pa su imale ceremoniju u katoličkoj crkvi da to formalizuju.

Jedna od njegovih žena, Olinda Marie, objasnila je da joj je zaista važno da dobije odobrenje od Luane, kako ona sama kaže. „Ona (Luana) je prva žena i morala je da me odobri“, rekla je Mari. „Bila je to mešavina osećanja, ali kada smo se sreli, odma smo shvatili da među nama postoji povezanost".

Artur O Urso
foto: Jam Press/CO Press Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U jednom trenutku, Urso je bio oženjen sa devet žena, ali se prošle godine razveo od njih četiri , i ako je nejasno od koje se žene ili supruge razveo. Porodica ima profil na OnlyFans-u, zarađujući više od 61.500 dolara mesečno. Na platformi često dele fotografije i video zapise svoje porodice i čak pružaju svoje savete o seksu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs