Poligamija

DEVOJKA MOG MUŽA stalno dolazi u našu kuću: Dogovor je da njih dvoje NE SPAVAJU ZAJEDNO kad su deca u kući!

Verovali ili ne, ali Elizabeta je moja najbolja drugarica

Ljubav i zavođenje
Autor:
DEVOJKA MOG MUŽA stalno dolazi u našu kuću: Dogovor je da njih dvoje NE SPAVAJU ZAJEDNO kad su deca u kući!
Foto: Profimedia

Elizabet je devojka mog muža. Pre godinu dana je muž počeo da se zabavlja sa njom i od tada ona je moja najbolja drugarica. Nikad nisam bila za monogamiju i sve moje veze bile su "otvorene".

Kada sam upoznala svog muža, on je odmah znao da nisam osoba za brak u dvoje. Venčali smo se nakon pola godine od upoznavanja, a kliknuli smo odmah. Znala sam da ću sa njim imati dobar život.

U početku navikavali smo se na brak, a pošto smo odmah dobili dete i na ulogu roditelja. Dogovorili smo se da ćemo biti "samo nas dvoje" dok se dobro upoznamo i dok ostvarimo jaku vezu.

S vremena na vreme, on ili ja bismo našli neku kratkotrajnu vezu dok smo bili na odmoru, ali ni jedno od nas nije imalo živaca za dugotrajnu vezu sa nekim drugim.

Nakon par godina dobili smo i drugo dete i jednostavno nismo imali energije za "vezu sa strane".

Moj muž je jedna dušica koja stalno pokazuje koliko me voli, a ja sam sebičnjak kojem treba tona vremena samo za sebe. Ali, takvi kakvi smo - nas dvoje super funkcionišemo.

A onda, pre godinu dana, moj muž upoznaje Elizabet preko Tindera, a ja sam bila stvarno uzbuđena zbog njihovog prvog sastanka.

Možda je nezamislivo ovo što ću reći, ali ja sam stvarno bila srećna zbog njega.

Iako se stvarno volimo i brinemo jedno o drugom, često ne možemo da ugodimo jedno drugom onako kako bi trebalo. To što se on seksa sa nekim, jednostavno mi nije bio problem. Samo sam htela da bude srećan.

I na kraju sam i ja upoznala Elizabet. Prema onome što mi je suprug pričao o njoj, već sam znala da će mi se dopasti. Moj muž stvarno ima dobar ukus za žene. Elizabet je veoma slična meni: glasna je i voli šalu. Ona zna u kakvoj je vezi i ako joj kažem da mi treba moj muž, ona se bez pogovora povuče.

Tokom ove godine Elizabet mi je postala kao sestra. Nas dve nemamo romantičnu vezu. Ona spava samo sa mojim suprugom. Deca su je upoznala i znaju da je ona tatina devojka. Ipak, kad su deca kod kuće, njih dvoje nemaju seks u kući.

Ako se pitate da li sam ljubomorna: da, jesam ponekad. Ali, dobro je i kada moj suprug i ja izlazimo u grad, Elizabet tada čuva decu.

Funkcionišemo kao i svaka druga porodica.

Poligamija je teška i zahteva mnogo planiranja, ali kod nas za sada sve dobro funkcioniše.

(priča objavljena na sajtu huffingtonpost, prevod Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs