Ne mogu da opstanu u vezi

Suđeno im je DA IH SUDBINA RAZDVOJI: Između ovih ASTRO PAROVA ljubav je NEMOGUĆA!

Koliko god se trudili, nemaju šansu da uspeju zajedno

Ljubav i zavođenje
Autor:
Suđeno im je DA IH SUDBINA RAZDVOJI: Između ovih ASTRO PAROVA ljubav je NEMOGUĆA!
Foto: Shutterstock

Astrolozi veruju da je sreća između nepodobnih predstavnika zodijačkih znakova jednostavno nemoguća.

Ponekad se i ljubav koja najviše obećava završi bolnim prekidom. Zašto se ovo dešava? Astrolozi veruju da su zvezde krive za to. Činjenica je da su neki parovi horoskopskih znakova nekompatibilni.

Sledeći horoskopski parovi, prema mišljenju astrologa, nemaju šansu da uspeju:

Ovan i Devica

Ovnovi imaju sposobnost da udovolje gotovo svima oko sebe, uključujući i Device - postaju sjajni prijatelji, kolege ili poslovni partneri. Ali što se tiče ljubavi, par je osuđen na propast. Devicama je potreban red i jasan plan za narednu deceniju. Ovo se ne kombinuje sa haotičnim životom Ovna.

Bik i drugi Bik

Bik voli da bude glavni predmet pažnje u paru. A ako su dva Bika u paru, onda će se boriti za vođstvo, zahtevati da potisnu drugu stranu. Zato su takve veze kratkotrajne, koliko god da je hemija jaka.

Blizanci i Škorpija

Ljubav Blizanca i Škorpije osuđena je na neuspeh. Čak i ako će prvi pokušati da udovolji drugom, Škorpije će otići iz te veze. To je zato što "dvostruki" znak Blizanaca zahteva stalnu pažnju i komunikaciju, zabavu i okruženost brojnim prijateljima. Ljude strastvene prirode kao što su Škorpije to izluđuje i u njima izaziva ljubomoruu. Škorpije brzo shvataju da ovo ne vredi truda i prekidaju vezu sa Blizancima.

Detaljan kineski horoskop za 2021: Istočnjačka astrologija donosi najlepše vesti svim znakovima!

Raskid, Razvod, Svađa
foto: Shutterstock

Rak i Lav

Malo je verovatno da će Rak uspeti da osvoji ljubav kralja Zodijaka - Lava. Rakovi su porodično nastrojeni, ozbiljni i čvrsti, a Lavovi mrze savete i smernice o tome kako šta da rade. Najverovatnije će se romansa ovog para završiti pre nego što zaista počne.

Lavovi i Ribe

Ribe gotovo nikad ne biraju Lava za svog voljenog. Ne vole njihov ponos i želju da budu u centru pažnje.

Devica i Strelac

Device verovatno neće moći da prate duboka osećanja Strelca. Njima stalno treba promena okruženja, dinamike i strasti. Devici sa druge strane treba smirenost, jasan plan delovanja.

Škorpija i Vodolija

Loša reputacija tvrdoglave Škorpije trči ispred ovog znaka. Ali mnogi od njih mirno grade odnose sa svim predstavnicima horoskopa, osim sa Vodolijom. Oni često ne tolerišu Škorpije, jer ne vole potpunu nekompatibilnost i nemogućnost da dođu bar do neke vrste kompromisa. Čak i ako Škorpije pokušaju, biće im gotovo nemoguće da osvoje ljubav jedne Vodolije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs