KARIN JE BIVŠA ŽENA RAMBA AMADEUSA: Slavnom muzičaru je rodila tri sina, a danas živi sa njegovim kumom

Rambo Amadeus više od 10 godina je proveo u braku sa Karin, a ona je nakon razvoda započela vezu sa njegovim dobrim prijateljem.

Celebrities
21:39h Autor:
KARIN JE BIVŠA ŽENA RAMBA AMADEUSA: Slavnom muzičaru je rodila tri sina, a danas živi sa njegovim kumom
Ko je bivša žena Ramba Amadeusa?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Poznati crnogorski mužičar Rambo Amadeus našao se u centru skandala kada ga je producentkinja emisije "Dnevnica", Lejla Kašić, optužila za s*ksualno zlostavljanje.

Ceo ovaj događaj iznova je u prvi plan stavio privatni život Antonija Pušića, kako glasi pravo ime ovog muzičara, o kome se inače jako malo zna.

Rambo Amadeus ženio se dva puta
Rambo Amadeus ženio se dva puta foto: Profimedia

Ono što je poznato je to da se Antonije ženio dva puta, a njegova prva supruga bila je Biljana Milojević, sa kojom je proveo tri godine.

Ubrzo potom upoznao je studentkinju nemačkog jezika Karin, koja mu je parirala po energiji i ekscentričnosti. Ubrzo su se venčali su se i dobili tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

Nakon više od deset godina braka par se razveo 2009. godine, ali taj podatak je mnogo kasnije dospeo u javnost, kada je on jednom prilikom obelodanio tu informaciju.

Nakon više od deset godina braka par se razveo 2009. godine
Nakon više od deset godina braka par se razveo 2009. godine foto: ATA Images / Antonio Ahel

Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti ‒ ispričao je Rambo u jednom intervjuu 2011. godine.

Vanbračna veza, kao ni brak, nisu opstali, pa je svako krenuo svojim putem. Poslednjih pet godina bivša žena Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac.

Njih dvoje su se poznavali pre nego što su otpočeli vezu jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs