ŠUŠKALO SE DA GA ŽENE NE ZANIMAJU: A onda je uhvaćen je kako razmenjuje nežnosti sa popularnom pevačicom koja voli ŽENE

Zgodni glumac uslikan na primorju kako razmenjuje nežnosti s popularnom pevačicom.

Celebrities
Autor:
ŠUŠKALO SE DA GA ŽENE NE ZANIMAJU: A onda je uhvaćen je kako razmenjuje nežnosti sa popularnom pevačicom koja voli ŽENE
Da li je to nova ljubav na pomolu ?, Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Brazilska pevačica Anita je sudeći po aktuelnim tračevima ponovo zaljubljena. Ona jedna od poznatih devojaka o kojima se u poslednje vreme najviše priča. Trenutno uživa na Mikonosu gde joj društvo pravi njen novi momak za kojim lude devojke širom sveta.

Na Mikonos je produžila nakon što je u Istanbulu pratila finale Lige šampiona. Pevačica je po svemu sudeći srećno zaljubljena i par je viđen kako razmenjuje nežnosti. Za sad nije poznato da li je ovo samo letnja avantura ili će prerasti u ozbiljnu vezu.

Anita
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njoj na letovanju, kao i na pomenutoj utakmici društvo pravi italijanski glumac Simone Suzina, kog smo gledali u filmu "365 dana".

Simone Susina
foto: Supplied by LMKMEDIA / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Susina je, inače, pre dve godine privukao mnogo pažnje kada je njegov kolega Mikele Morone, s kojim igra u pomenutom erotskom trileru, objavio njihov zajednički selfi. Obnaženi i zagrljeni glumci su pozirali pored bazena, a Morone je pored ove fotografije na Instagramu napisao: "Ja sam lažov."

Mnogi su to protumačili kao njegovo priznanje da je u vezi sa Simoneom Susinom, što su kasnije demantovali.

Inače poznato je da je Anita deklarisana biseksualka, kao i da je imala veze s više poznatih muškaraca i žena, a njen najpoznatiji dečko do sad bio je kolumbijski pevač Maluma.

Kako je on jednom prilikom istakao, Anita mu se prilično dopala, ali njihova veza nije opstala zbog prirode istog posla kojim se bave.

"Ne idu mi veze s ljudima u istoj industriji. Kada se to desilo s Anitom, ona je tek počinjala internacionalnu karijeru... Upoznali smo se i zaista se dopali jedno drugom. Rekao sam sebi: "Ne mogu da budem s njom jer radi isto što i ja..." – istakao je pevač, prenosi Glossy.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs