KADA VODI "DNEVNIK" ANETA JE ZAKOPČANA DO GRLA: Ali zato njene fotografije sa mora podižu temperaturu za par stepeni

Lepa voditeljka Aneta Kovačić objavila je slike sa letovanja a komplimenti samo pljušte.

Celebrities
10:17h Autor:
KADA VODI "DNEVNIK" ANETA JE ZAKOPČANA DO GRLA: Ali zato njene fotografije sa mora podižu temperaturu za par stepeni
Ona je jedna od naših najlepših voditeljki., Foto: printscreen/youtube/ TV Arhiva Vol. 1

Aneta Kovačić važi za jednu od naših najlepših voditeljki. Dok vodi Dnevnik uvek je ozbiljna i navikli smo da je u sakoima i zakopčana do grla ali na njeno lepo lice niko nije ostao imun. Ne prisustvuje javnim događajima i o njoj se baš malo zna. Međutim kada je objavila par fotografija u haljinama napravila je pravu pometnju.

Kada se ugase kamere i kada ih nema u njenoj blizini Aneta može da se pohvali izuzetnom figurom, koju ponekad pokaže na društvenim mrežama. U moru fotografija može da se naleti i na poneku sa letovanja.

Njene slike u suknjama i haljinama oduševile su mnoge korisnike društvenih mreža, a Aneta je na račun izgleda dobila niz komplimenata.

Aneta zaista retko daje intervjue, ali je jednom prilikom progovorila o karijeri:

"Mislim da lepota nije presudna za ovaj posao, ali bitno je da budete prijatni i da vam se veruje, da to na jedan lep način saopštavate. Ukoliko ste lepšeg lica i glasa, sve to može da bude samo plus. Ovaj posao deluje prilično lagan, ali nije baš tako. Dešava se da od pola devet ujutru do četiri, pola pet popodne moram da imam puder na licu, što je prilično teško, pa ga ja skinem u pauzi da lice može da mi diše - rekla je lepa voditeljka jednom prilikom za "Mondo", prenosi Blic.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs