NOVINARKA SE PREPOLOVILA ŠOK DIJETOM: Od nje su ostali samo zubi i dok se hvali izgledom mnogi smatraju da je PRETERALA

Šeron Ozborn smršala je 14 kilograma nakon što je počela da uzima kontroverzni lek za dijabetičare kako bi izgubila kilažu

Fitnes & Nutricija
Autor:
NOVINARKA SE PREPOLOVILA ŠOK DIJETOM: Od nje su ostali samo zubi i dok se hvali izgledom mnogi smatraju da je PRETERALA
Šeron Ozborn, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šeron Ozborn (70), televizijska ličnost i menadžer, nikad nije bila gojazna žena, a sada je izuzetno mršava nakon što je počela da uzima kontroverzni lek za dijabetes, sada registrovan i kao lek za mršavljenje.

Televizijska ličnosti i žena Ozija Ozborna priznala je da je smršala 14 kilograma za četiri meseca i nikad nije bila ponosnija na svoje telo. Ipak, priznala je kako nema "lakog rešenja" te da su joj ovi lekovi izazivali mučninu te da se mesec dana osećala bolesnom.

Šeron Ozborn
foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Tokom 4 meseca sam uzimala taj lek i prvih nekoliko meseci sam osećala mučninu. Svaki dan mi je bila muka, stomak mi je bio uznemiren i td. Ali, slušajte, tokom ta 4 meseca izgubila sam 14 kilograma. Upravo sam pojela dva čipsa i sada jedem normalno i nisam se ugojila ni gram. Ništa," rekla je Šeron.

Šeron Ozborn
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Šeron Ozborn je 1999. godine uradila smanjenje želuca kako bi smršala, da bi već 2014. godine priznala da se osećala kao varalica jer je pribegla medicinskoj proceduri kako bi smršala - umesto da ide na dijetu i da redovno vežba.

Šeron Ozborn
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Godinama nakon operacije Šeron je praktikovala Atkinsovu dijetu kako bi ostala vitka.

Šeron nije jedina slavna ličnost koja je pribegla ovim lekovima za dijabetes kako bi smršala.Elon Mask je na Tviteru rekao kao je ovaj lek zahvalan za njegovo vitko telo, dok se pričalo kako i Kim Kardašijan koristi istu metodu.

Pogledajte kako je Šeron izgledala pre ove šok dijete:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs