Pet stvari koje niste znali

Čuvena Bler iz Tračare: Rođena u zatvoru, majka je optužila za maltretiranje!

Američka glumica Lejton Mister nije imala nimalo lak život, ali ipak je uspela da napravi zavidnu karijeru
Vip priča
12:56h Autor:
Čuvena Bler iz Tračare: Rođena u zatvoru, majka je optužila za maltretiranje!
Foto: Beta / AP

Američka glumica Lejton Mister kod nas je najpoznatijia po ulozi Bler u popularnoj seriji "Tračara". Mnogim tinejdžerkama je ujedno i omiljeni lik serije. U nastavku sledi pet stvari koje o njoj možda niste znali:

1. Lejton Marisa Kler Mister rođena je 9. aprila 1986. u zatvorskoj bolnici u Americi. Naime, njena majka služila je kaznu zbog trgovine drogom, pa je Lejton prva tri meseca života provela u centru za rehabilitaciju.

Drogirala se, spavala sa kim je htela, pobedila rak: Buran život čuvene dizajnerke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Rasla je s bakom, jer joj je i otac završio u zatvoru, a kada je njena mama završila izdržavanje kazne, pridružila se porodici. S jedanaest godina, posle razvoda roditelja, Lejton se s majkom Konstans preselila u Njujork, gde je brzo počela da dobija poslove u reklamama, a potpisala je i ugovor s jednom manekenskom agencijom.

3. Od četrnaeste godine je u glumačkim vodama, a najveću slavu donela joj je upravo uloga Bler Valdorf u seriji Tračara. Na početku karijere imala je seks-skandal, kada je njen bivši dečko medijima prosledio kućni video-snimak. Prošle godine ponovo se našla u žiži skandala, kada je njena majka tvrdila da ju je kćerka pretukla.

Svi detalji svadbe Tita i Jovanke: Venčanje koje je uzburkalo svet!

Foto: AP
Foto: AP

4. Lejton je demantovala te glasine, ali se onda saznalo da ju je majka tužila i tražila odštetu od tri miliona dolara. Naime, njih dve imale su dogovor da Lejton do kraja života šalje majci svakog meseca 10.000 dolara za troškove lečenja svog brata Leksa koji ima zdravstvene probleme, ali je majka novac trošila na ulepšavanje i tretmane botoksa. Kad joj uskratila novac, majka je podnela tužbu protiv nje, koju je posle pet meseci povukla i pomirila se sa ćerkom.

5. Pored glumačke karijere, Lejton se uspešno bavi i muzikom. O privatnom životu ne govori mnogo, zna se samo da je jedno vreme bila u vezi s kolegom Sebastijanom Stanom. Često je u intervjuima govorila da ne želi da se uda, ali je 2014. godine ipak stala na ludi kamen. Udala se za jednog od glavnih glumaca nekada popularne serije "Okrug Kalifornija", Adama Brodija.

Majka sultanija (71), najlepša Turkinja: Život usamljene, ali moćne žene! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs