ŽIVOTNI PUT PREPUN PREPREKA

Glumica sa najtužnijom sudbinom:Rođena u zatvoru, majka je optužila za maltretiranje, skandali je pratili u stopu!(FOTO)

Nju život nije mazio, ali je uprkos svim nevoljama koje su je snašle uspela da zadrži osmeh na licu...

Vip priča
Autor:
Glumica sa najtužnijom sudbinom:Rođena u zatvoru, majka je optužila za maltretiranje, skandali je pratili u stopu!(FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Lejton Mister (34) je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Tračara", u kojoj tumači lik devojke po imenu Bler. Nakon te uloge, za nju kreće veoma uspešan period, kako u karijeri, tako i u privatnom životu.

Iako je uspela da napravi veliki uspeh, njen početak nije obećavao ništa lepo. Kroz odrastanje prošla je kroz zaista teške trenutke, počevši od prvih dana rođenja i boravka u zatvoru.

Naime, glumica je zbog odsluženja 16-mesečne zatvorske kazne njene majke Koni Mister, rođena u zatvorskoj bolnici. Sa još par članova porodice, njena majka je 1983. godine prošvercovala 544 kilograma marihuane sa Jamajke u Ameriku, što je i bio razlog njihovog hapšenja. Glumičina tetka je bila prva žena u Americi koja je dospela na listu 15 najtraženijih kriminalaca pošto je pobegla iz zatvora.

Razvrat i ludilo najveće boginje Holivuda: Muškarci su joj jeli iz ruke-o njenom bludu i dan danas se priča!(FOTO/VIDEO)

Zbog rođenja ćerke, Koni je dobila dozvolu da doji 3 meseca i da bude smeštena u centar za rehabilitaciju u okviru zatvora, nakon čega su je vratili zatvor. Tako je Lejton orve dane života provela u, malo je reći, neobičnom okruženju. Glumicu ima i 8 godina mlađeg brata, Aleksa, koji ima ozbiljne zdravstvene probleme. NJih dvoje su najviše odgajali baba i deda.

I glumičin otac je završio u zatvoru, a kada je njena mama završila izdržavanje kazne, pridružila se porodici. Sa jedanaest godina, posle razvoda roditelja, Lejton se sa majkom Koni preselila u Njujork, gde je brzo počela da dobija poslove u reklamama, a potpisala je i ugovor s jednom manekenskom agencijom.

Sam početak karijere obeležio je skandal, kada je njen bivši dečko medijima prosledio kućni video-snimak. Na sreću to joj nije naročto ugrozilo put ka zvezdama.

Psihički lomovi, borba sa opakom bolešću i teško detinjstvo: Neobična sudbina fatalne dive zlatnog Holivuda! (FOTO)

Kada je karijera krenula uzlaznom putanjom, Lejton je mesečno slala 7.500 dolara za lečenje brata, ali se ispostavilo da je taj novac majka trošila na sebe, na kozmetiče tretmane, odlazak kod frizera i kupovinu garderobe.

Zbog toga je Lejton odlučila da tuži majku i zatraži starateljstvo nad bratom. Nakon presude u svoju korist nije tražila nikakvu finansijsku odštetu, već samo da majka zauvek nestane iz njenog života.

Međutim, tu nije kraj. Koni je zatim tužila svoju ćerku i tražila odštetu u izosu od 3 miliona dolara zbog toga što je „žrtvovala svoju sreću“ da bi podržala njenu karijeru. Međutim, nakon 5 meseci se predomislila i povukla tužbu.

Volela ga je kao boga, a za njega je bila prolazna: Tragična sudbina dive anđeoskog glasa, koju je ubilo slomljeno srce!

Problematična majka tu nije stala, već je ponovo tužila ćerku za fizički napad. Tada je izjavila da ju je Ljeton oborila na zemlju i udarala flašom, a razdvojio ih je upravo Aleks. Nakon toga Koni je imala čitav niz incidenata, a sudski joj je zabranjeno da prilazi jednoj ženi i njenom sinu pošto im je pretila smrću.

O privatnom životu ne govori mnogo. Zna se da je sudbonosno da izgovorila 2014. godine i da uživa u skladnom braku sa Adamom Brodijem, glavnim glumcem nekada popularne serije "Okrug Kalifornija", sa kojim ima dvoje dece.

Jedni su je kleli, drugi sekli vene za njom, a ona je ludela za Nikolom Teslom: Životna priča legendarne Sare Bernar!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs