KRAH HOLIVUDSKIH LJUBAVI

Oni su lepo profitirali od rastanka: Ovo su najskuplji i najskandaloziji razvodi svih vremena! (FOTO)

Razvod im je slomio srce, ali doneo finansijsku sigurnost

Celebrities
Autor:
Oni su lepo profitirali od rastanka: Ovo su najskuplji i najskandaloziji razvodi svih vremena! (FOTO)
Foto: Profimedia / kolaž

Razvod je sam po sebi vrlo težak i stresan. Kada imate još i dosta para, razvod ume i finansijski da „zaboli” jednu stranu, dok ona druga lepo profitira.

Ovo su najskuplji i najskandalozniji razvodi Holivudskih zvezda:

Majk Tajson

Nakon 8 meseci braka sa Majkom Tajsonom, Gven, je dobila oko 10 miliona dolara. Kao razlog razvoda navode se nepomirljive razlike iako su je mnogi optužili da je u brak ušla planirano i isključivo zbog novca.

Dženifer Lopez i Kris Džad

Dženifer Lopez je skupo platila ljubav sa Kris Džadom. Nako braka koji je trajao nešto manje od godinu dana pevačica je morala da plati 14 miliona dolara. Ironija je da su se njih dvoje upoznali na snimanju pevačicinog spota za pesmu "Ljubav se ne kupuje"

Razvrat i ludilo najveće boginje Holivuda: Muškarci su joj jeli iz ruke-o njenom bludu i dan danas se priča!(FOTO/VIDEO)

foto: Profimedia

Donald i Ivana Tramp

Pre Melanije, Donald Tramp, je voleo Ivanu. Međutim, 1992. njihov brak se našao na tankom ledu nakon spekulisanja da je Donald bio neveran supruzi. Rastanak je morao da plati 20 miliona dolara.

Madona i Gaj Riči

Madona i filmski reditelj, Gaj Riči, u braku su proveli 8 godina tokom kojih su dobili sina Roka i usvojili još jedno dete, Dejvida. O njihovom razvodu, koji se dogodio 2008. godine, su pričali svi, to je bila tema broj jedan. Madonino bogatstvo, koje je u tom trenutku iznosilo 300 miliona evra, osetno se smanjilo jer je bivšem mužu morala da isplati 80 miliona.

Volela ga je kao boga, a za njega je bila prolazna: Tragična sudbina dive anđeoskog glasa, koju je ubilo slomljeno srce!

foto: Profimedia

Mel Gibson i Robin Mur

Mel Gibson i Robin Mur venčali su se 1980. godine. Tokom 30 godina braka dobili su 7 dece. Iako se sve činilo idilično, istina je da je Robin trpela njegove česte prevare, a kap koja je prelila čašu je veza Mela Gibsona sa upola mlađom ruskinjom Oskanom Grigorijevom. Nakon što je suprugu prevario sa Oskanom, ona je zatražila razvod i polovinu imovine, pa je tako glumac ostao bez 170 miliona evra, ali i privatnog ostrava koje je imao u posedu.

Osim finansijskog debakla, doživeo je i ljubavni, jer se samo nekoliko meseci rastao, prilično burno, od Oskane.

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver venčali su se 1986. godine, a samo nekoliko nedelja nakon srebrne svadbe usledio je razvod. Razlog za rastanak je vanbračno dete Arnolda koje u tom trenutku imalo 10 godina.

Kako bi rastanak lakše podela, Marija je dobila oko 225 miliona evra.

Psihički lomovi, borba sa opakom bolešću i teško detinjstvo: Neobična sudbina fatalne dive zlatnog Holivuda! (FOTO)

foto: Profimedia

Keivn Kostner

Kevin Kostner je svoje neverstvo platio 74 miliona evra supruzi Sindi Silvi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs