SAJMON BEJKER

HOLIVUDSKI ZAVODNIK UHVAĆEN SA NOVOM PARTNERKOM: Zbog OVE brinete ostavio je suprugu posle 29 godina braka! (FOTO)

Zvezda serije "Nestašne godine" koja je pre više od dve decenije bila popularna u Srbiji, nakon kraha braka, ima novu devojku

Celebrities
Autor:
HOLIVUDSKI ZAVODNIK UHVAĆEN SA NOVOM PARTNERKOM: Zbog OVE brinete ostavio je suprugu posle 29 godina braka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Australijski glumac Sajmon Bejker (51) viđen je u društvu misteriozne brinete, a da tu nije samo reč o prijateljstvu, svedoče njihove najnovije fotografije na kojima razmenjuju nežnosti na plaži Bajron Bej u Australiji.

Svi se pitaju ko je dama koja je osvojila glumčevo srce.

Naime, reč je o 36-godišnjoj Lauri Mej Gibs, suvlasnici sportske marke odeće i velikoj obožavateljki joge i zdravog načina života, kao i velikoj protivnici bilo kakvih estetskih operacija i zahvata.

Sajmon Bejker
foto: Profimedia

Sajmon i Laura su se upoznali baš u Bajron Beju, gde se nalazi njen modni studio, i to u blizini njegove farme.

Sajmon Bejker
foto: Profimedia

Miljenik žena i njegova supruga Rebeka šokirali su javnost vešću o razvodu nakon dugog i skladnog braka, iako se u početku nije znalo da im je očigledno presudila treća osoba.

Sajmon Bejker
foto: Profimedia

"Ostajemo bliski prijatelji i naše troje dece ostaće nam prioritet", izjavili su nedavno zajedno za magazin "People".

Pojedini mediji pišu da su se njih dvoje razišli još u aprilu prošle godine, a Sajmon je pre nekoliko nedelja njihovu porodičnu kuću u Santa Monici u Kaliforniji stavio na prodaju po ceni od 6,3 miliona dolara.

Bejker i Rig upoznali su se ranih devedesetih na snimanju sapunice u rodnoj Australiji. Venčali su se 1998. nakon pet godina zajedničkog života. Zajedno imaju troje djece: Stelu (27), Kloda (22) i Harija (19).

Sajmon Bejker i Rebeka Mig
foto: Profimedia

Rebeka se kao i njen bivši suprug bavi glumom, a najpoznatija je po ulozi u filmu "Fatty Finn i Ellie Parker", a imala i manju ulogu u filmu "Jerry Maguire" uz Toma Kruza.

Njihov brak nije obeležio ni jedan skandal, a mnogi su komentarisali da on izgleda puno mlađe od sada već bivše supruge, iako je ona od njega bila starija samo godinu dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs