DŽODI FOSTER

IMAM NEŠTO VAŽNO DA KAŽEM, JAKO SAM NERVOZNA: Dugo je krila da voli žene, a onda je otkrila BAŠ SVE! (FOTO)

Džodi Foster, sa bivšom dugogodišnjom partnerkom Sidni Bernard, usvojila je sinove Kita i Čarlsa, a 2014. godine venčala se sa fotografkinjom i rediteljkom Aleksandrom Hedison.

Vip priča
Autor:
IMAM NEŠTO VAŽNO DA KAŽEM, JAKO SAM NERVOZNA: Dugo je krila da voli žene, a onda je otkrila BAŠ SVE! (FOTO)
Džodi Foster, Foto: Profimedia

Džodi Foster (58) je tek 2013. godine na dodeli Zlatnog globusa javno priznala svoju seksualnu orijentaciju, a već naredne godine se udala za fotografkinju i rediteljku Aleksandru Hedison (51). Glumica je viđena sa suprugom tokom šetnje Los Anđelesom. Džodi i Aleksandra su bile u ležernom izdanju i nosile sunčane naočare, pa ih je obe bilo teško prepoznati. Džodi Foster je, dok je hodala, u ruci nosila smuti.

Džodi i Aleksandra su se venčale 2014. godine nakon samo godinu dana veze. Zanimljivo je da je fotografkinja pre glumice bila u vezi sa komičarkom i voditeljkom Elen Dedženeris. Glumica, koja je najpoznatija po ulozi u kultnom trileru "Kad jaganjci utihnu", 2013. godine, napravila je hrabri potez priznavši javno da je homoseksualnog opredeljenja, iako su to već svi potajno znali u Holivudu.

PROSLAVIO SE U KULTNOM FILMU KUM, ŽENIO SE 4 PUTA: Danas ga niko ne bi prepoznao! (FOTO)

"Večeras imam jedno saopštenje zbog kojeg sam nervozna. Ja sam sama", isprva se našalila Džodi. Ipak, onda je rekla ono što je javnost znala, a ona je ranije odbijala da se izjasni o tome. To pravilo je prekršila kada je primajući nagradu za životno delo Sesil B. de Mil zahvalila na svemu svojoj bivšoj dugogodišnjoj partnerki Sidni Bernard. Sa njom je usvojila sinove Kita (19) i Čarlsa (22), ali je njihova veza nakon nekoliko godina pukla.

Inače, Džodino pravo ime je Alisija Kristijan Foster, a rodila se kao najmlađe od četvoro dece filmske producentkinje Evelin Brendi Foster i pukovnika Lucijusa Fišera Fostera III. Glumičin otac je bio iz bogate porodice, a napustio je njenu majku, dve sestre i brata nekoliko meseci pre nego što se Džodi rodila. Zbog toga ona sa njim nikad nije uspostavila normalan odnos. Majka se sama brinula za Džodi i njene sestre i brata, a poslala je glumicu u međunarodnu školu "Lycée français de Los Angeles" koju je ona završila kao najbolja u svojoj generaciji. Nakon toga je upisala studije književnosti na Univerzitetu Jejl, na kom je ostvarila zavidni uspeh.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs