Holi Medison

HJU HEFNER JE POSEBNO BIO OTROVAN PREMA NJOJ: Život u Plejboj vili bio je pakao!

Nova dokumentarna serija "Tajne plejboja" otkriva Hju Hefnera i život u njegovoj vili

Šuška se
Autor:
HJU HEFNER JE POSEBNO BIO OTROVAN PREMA NJOJ: Život u Plejboj vili bio je pakao!
Foto: Profimedia

Kada je Hju Hefner pokrenuo Plejboj 1953. godine, časopis je skoro pokrenuo seksualnu revoluciju, najavljujući novu eru seksualne slobode.

Novi dokumentarac "Tajne Plejboja" otkriva da se iza Plejbojeve „sjajne fasade“ krila „zlokobnija stvarnost“ koja je decenijama omogućila da cveta "podlo ponašanje, uključujući seksualni napad i zloupotrebu droga, i gde su prostitucija, samoubistva, pa čak i ubistva vrebali iz senke."

Serija će istražiti kako je Plejboj mašina bila moćna sila koja je, u najgorem slučaju, manipulisala ženama u toksičnom okruženju, ućutkujući njihove glasove, suprotstavljajući ih jedne drugima i otvarajući vrata seksualnim predatorima.

Tokom decenija, Hefner je živeo u fantaziji večog neženje, zajedno sa svojom prepoznatljivim izgledom i u društvu plavokosih devojaka. Njegovo ponašanje prema navedenim devojkama je pomalo diskutabilan i posebno obrađen u pomenutoj seriji.

Holi Medison, koja je živela sa Hefnerom od 2001. do 2008. godine, opisuje verbalno zlostavljanje koje je pretrpela od njega zbog nečeg tako malog kao što je šišanje.

"Vratila sam se sa kratkom kosom, a on me je odgurno", priseća se Medison. „I vikao je na mene da zbog toga izgledam staro i jeftino."

Hefner je, izgleda, bio posebno gnevan prema Medison.

"Hef bi bio prilično otrovan u načinu na koji se obraćao Holi", dodaje druga Hefnerova devojka Bridžit Markard, koja je takođe živela sa osnivačem Plejboja od 2001. do 2008. godine.

"Jednom je došla sa crvenim karminom, a on se trgnuo i rekao da mrzi crveni karmin na devojkama, i da bi ona trebalo da ga odmah skine. Iako su druge devojke mogle da nose crveni ruž. Izgleda da mu je to smetalo samo na Holi."

Život u Plejboj vili nije bio tako zabavan i glamurozan kao što se činilo, barem ne za Medison koja je postala tužna i depresivna zbog svakodnevne drame u kući.

"Sećam se da je bilo trenutaka kada sam se osećala kao da sam u krugu pakla i nisam znala šta da radim."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs