kristi brinkli

JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH ŽENA SVIH VREMENA NA NASLOVNICI U 7. DECENIJI: Kako je moguće da OVAKO brutalno izgleda?(FOTO)

Nasmejana pozira u crnoj mini-haljini i izgleda – savršeno, sudeći po komentarima koje su joj uputili pratioci na Instagramu.

Lepi & Zdravi
19:20h Autor:
JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH ŽENA SVIH VREMENA NA NASLOVNICI U 7. DECENIJI: Kako je moguće da OVAKO brutalno izgleda?(FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni supermodel iz osamdesetih Kristi Brinkli (67) slikala se za naslovnicu magazina "Vestlejk Malibu lajfstajl" u kojem je govorila o stanju u modnoj industriji.

Američka manekenka, televizijsko lice, glumica i aktivistkinja za ljudska prava i prava životinja je naglasila da je primetila promenu u medijima i koliko te promene utiču na mlade.

Kao primer je navela da ju je njena ćerka Sejlor (21) zamolila da prestane da koristi reč "gojenje" kada opisuje hranjenje.

"Ćerka mi je rekla da ne koristim takve reči i da mogu da iskoristim izraze kao što su "ova hrana nije dobra za moje zdravlje i slično...", rekla je bivši supermodel i istakla svoje mišljenje.

Kristi Brinkli
foto: Profimedia

"Mlade žene su nekada uzimale modne časopise i osećale su se užasno jer su svi modeli bili mršavi i obične žene nisu nimalo ličile na devojke iz magazina. Sada vidite različite modele, različitog doba.

Podsetimo, Kristi je svetsku slavu stekla nakon što je pozirala u bodiju za časopis "Sports Illustrated". U svojoj bogatoj karijeri krasila je više od 500 naslovnica časopisa, a bila je i zaštitno lice mnogih slavnih modnih kuća i brendova.

U javnosti je najpoznatija po pojavljivanju u legendarnom spotu za pesmu "Uptown Girl" pevača Bilija Džoela, za koga je i bila udata nekoliko godina.

Magazini "Allure" i "Men's Health" ovu lepoticu proglasili su jednom od najatraktivnijih žena svih vremena.

4 braka iza sebe

1973. stala je na ludi kamen sa francuskim umetnikom Žanom-Fransoanom Alouom. Razveli su se 1981. godine, a dece nisu imali.

1985. udala se za pomenutog muzičara Bilija Džoela, a ceremonija je održana na jahti na Hadson reci. Razveli su se u avgustu 1994. godine, a iz tog braka imaju ćerku Aleksu Rej Džoel (34).

1994. godine Kristi se udala za čoveka koji se bavio nekretninama, Ričarda Tobmana. Upoznali su ih zajednički prijatelji 1994. godine, zaprosio ju je u maju iste godine, iako je i dalje bila udata za Bilija.

Kristi se za Ričarda udala 22. decembra 1994. u Koloradu, u blizini mesta na kojem su oboje imali helikoptersku nesreću, 1. aprila 1994.

Lepotica je imala 40 godina kada se udala sa 6 godina starijeg Ričarda, a na dan venčanja saopštila je da čekaju sina. Brak se okončano 1995. godine, sa jednim detetom, sinom Džekom Perisom Tobmanom, rođenim 2. juna 1995.

1996. Kristi se udala za arhitektu Pitera Helsija Koka.

Venčali su se 21. septembra 1996. godine, dobili su jednu ćerku - Sejlor Li Brinkli Kuk, rođenu 2. jula 1998. godine.

U julu 2006. objavljeno je da se Kristi i Piter rastaju. Dogovor su postigli u julu 2008. godine, a strani mediji pišu da su se zvanično razveli ili 12. septembra, ili 3. oktobra 2008. godine.

Podsetimo, Kristi je otkrivena je 1973. godine u pošti u Parizu, u gradu u kojem je u to vreme studirala umetnost. Ugledao ju je poznati fotograf, koji joj je prišao, predstavio se i predložio da je fotografiše. On ju je i upoznao sa Džonom Kazablankom i modnom agencijom "Elit model" u Parizu. Brzo se vinula u ono što će biti veoma duga karijera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs