SEĆATE LI SE ALEKSANDRE HOLDEN?

POMUTILA JE RAZUM ROSU U PRIJATELJIMA, A 22 GODINE KASNIJE IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Neverovatno! (FOTO)


Američka glumica Aleksandra Holden je u hit-seriji "Prijatelji" glumila studentkinju, devojku Rosa Gelera, kojeg je tumačio Dejvid Švimer.

Lifestyle
11:55h Autor:
POMUTILA JE RAZUM ROSU U PRIJATELJIMA, A 22 GODINE KASNIJE IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Neverovatno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošlo je 22 godine otkako je Aleksandra Golden (44) ušla u kožu studentkinje Elizabet koja je u to vreme bila 12 godina mlađa od Rosa. Međutim, mnogi se slažu da se uopšte nije promenil

Aleksandra danas gazi petu deceniju, a nedavno je progovorila svom pojavljivanju u "Prijateljima" otkrivši kako je dobila upustvo da pred kamerama izgleda što je moguće seksi.

"Pozvali su me da na čitanje s Dejvidom Švimerom na kojem je trebalo da se vidi hemija između nas dvoje. Bilo je zastrašujuće jer su mi producenti rekli da uđem i izgledam što više seksi. Nisam znala šta da radim s tom informacijom, ali brzo sam uhvatila ritam. Sada kad sam starija, ne bih bila srećna da dobijem takvo upustvo", prisetila se u razgovoru za The Guardian.

Nakon uloge u u "Prijateljima", ostvarila je priličnu uspešnu karijeru, te je igrala u serijama "Gen-Z" i "Millennial, "Six Feet Under, "Grey's Anatomy", "NCIS" i "CSI".

Glumačku karijeru je započela u filmu "The Last Time I Committed Suicide" iz 1997. godine, a nakon toga igrala u filmovima "In and Out", "Drop Dead Gorgeous", "The Hot Chic" i "Lovely Molly".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs