SKANDAL NE JENJAVA

U BRITANIJI HAOS NAKON INTERVJUA DECENIJE: Poznati voditelj napustio svoju emisiju- nećete me vređati zbog Megan!(VIDEO)

Pirs Morgan ostao bez posla zbog Megan Markl, evo i kako je došlo do otkaza!

Celebrities
Autor:
U BRITANIJI HAOS NAKON INTERVJUA DECENIJE: Poznati voditelj napustio svoju emisiju- nećete me vređati zbog Megan!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Voditelj Pirs Morgan nije mogao da trpi kritike na svoj račun od kolega, pa je odlučio da napusti emisiju koju već godinama vodi.

Voditelj od juče ne prestaje da priča o Megan Markl i Princu Hariju, pogotovo o lepšoj polovini, a kolega Aleks Beresford nije želeo da ćuti, te je otvoreno rekao svom saradniku da preteruje sa komentarima upućenim ženi koja se borila sa depresijom i suicidnim mislima.

- Razumem da ne voliš Megan Markl. Stavio si svima do znanja mnogo puta u ovoj emisiji, ma milion puta i razumem da si imao neke lične konflikte sa Megan ili samo jedan, pa je ona rešila da te otkači i ne sarađuje sa tobom.

On je imala pravo na to da ne sarađuje sa tobom, ako ona to ne želi. Da li je ona ikada govorila nešto loše o temi nakon što je prekinula saradnju sa tobom? Ja mislim da nije, ali ti i dalje nastavljaš da je pljuješ u emisiji - rekao je Beresford.

Morgan izgleda nije mogao da podnese ovaj "šamar realnosti", te je momentalno napustio emisiju "Good Morning, Britain".

"Ok, završio sam sa svim ovim. Žao mi je. Ne, žao mi je. Možeš da me pljuješ, ali ne u mojoj emisiji. Vidimo se kasnije, ne mogu da radim ovo", ponavljao je Pirs dok je napustio studio.

Ubrzo je stigla 41.000 žalbi na Morganovo vođenje emisije i vređanje Marklove i u komentarima se apelovalo na to da se istraži njegov rad.

Nekoliko sati nakon toga stiglo je zvanično saopštenje da je voditelj dao otkaz, što je odobrila i njegova matična kuća, televizija ITV.

Podsetimo, Pirs je tokom jučerašnjeg dana izjavio da ne veruje Marklovoj, da joj ne bi verovao ni kada bi čitala ni vremensku prognozu, da je obrukala kraljevsku porodicu, čak je i vređao i gošću koja je branila suprugu Princa Harija.

(Stil.kurir.rs/Republika.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs