vojvoda presekao

PUKLO DVE DECENIJE DUGO PRIJATELJSTVO PRINCA VILIJAMA I POZNATOG NOVINARA:Vojvodi je prekipelo, sve zbog Harija i Megan?

Iako je imao prijateljski odnos sa Tomom Bredbijem dug dve decenije, princ Vilijam je odlučio da stavi tačku na druženje sa novinarom, a navodno uzrok je mlađi brat princ Hari

Šuška se
Autor:
PUKLO DVE DECENIJE DUGO PRIJATELJSTVO PRINCA VILIJAMA I POZNATOG NOVINARA:Vojvodi je prekipelo, sve zbog Harija i Megan?
Foto: Profimedia

PrincVilijam (38) prekinuo je prijateljstvo sa britanskim novinarem Tomom Bredbijem (54), a prema tvrdnjama izvora bliskog britanskoj kraljevskoj porodici razlog je što je voditelj vesti na ITV-u sve više bio na strani princa Harija i Megan Markl.

Naime, kako se spekuliše, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poslednjih meseci su u stalnom kontaktu s Bredbijem u Londonu, a vojvoda od Kemdridža je zato izgubio poverenje u svog do juče bliskog prijatelja.

"Prijateljstvo Vilijama i Toma je završeno. Vojvoda je razočaran i smatra da ga je Tom svojim ponašanjem izneverio poslednjih meseci. Vilijam je emotivna duša i veruje da u ovakvim kriznim vremenima najlakše shvatiš ko ti je pravi prijatelj. Bredbi definitivno nije jedan od njih', otkrio je izvor.

Princ Vilijam
foto: Profimedia

Dodao je kako novinar sve više ima ulogu portparola Harija i Megan u njihovim sukobima s kraljevskom porodicom.

Upravo je Bredbi snimio ITV-ov dokumentarac u Južnoj Africi 2019. godine u kojem je bivša glumica oplela po kraljevskoj porodici, dok je Hari tada potvrdio svađu sa starijim bratom.

Mnogi smatraju i da je upravo zahvaljujući Bredbiju ITV dobio prava na prikazivanje skandaloznog intervjua kraljevskog para kod slavne Opre Vinfri.

Princ Vilijam se zbog toga oseća izneverenim.

To ne treba da čudi, budući da mu je upravo on godinama bio osoba od poverenja, te je upravo njemu dao ekskluzivnu intervju u novembru 2010. nakon veridbe sa Kejt Midlton.

Tom Brejdi
foto: Profimedia

Tom je bio i među zvanicama na kraljevskom venčanju vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs