Neverovatno

LEJLA (29) SE PREPORODILA OD KAKO JE OSTAVILA 32 GODINE STARIJEG MUŽA: Sad živi punim plućima! (FOTO)

Njihov brak je trajao oko 15 meseci, a upućeni tvrde da su oduvek bili osuđeni na propast

Šuška se
Autor:
LEJLA (29) SE PREPORODILA OD KAKO JE OSTAVILA 32 GODINE STARIJEG MUŽA: Sad živi punim plućima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lejla Džordž živi punim plućima otkako je podnela zahtev za razvodom od 32 godine starijeg Šona Pena u oktobru prošle godine.

Bivša supruga američkog glumca Šona Pena, Lejla Džordž, zadivila je sve u Bondiju kada se pojavila na plaži. U crvenom bikiniju Lejla je pokazala svoje neverovatno isklesano telo , a 29-godišnjoj lepotici društvo su pravili glumci Kik Gari, Aleksandar England i Linkoln Junes.

Sjajno raspoložena Lejla nije se smela dok je uživala u okeanu, a nije se obazirala ni na fotografe koji su pažljivo snimali svaki njen korak.

Lejla Džordž je u oktobru prošle godine podnela zahtev za razvod od glumca Šona Pena, a sudeći po paparaco fotografijama koje se pojavljuju, živi punim plućima.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Poslednje lice" 2015. godine, a u vezi su bili pet godina pre nego što su se venčali na privatnoj ceremoniji u njihovoj porodičnoj kući u julu prošle godine. U braku su izdržali samo 15 meseci.

Lejla Džordž
foto: Profimedia

Tačni razlozi prekida nisu poznati, ali kruže glasine da je njihov odnos imao uspona i padova i pre nego što je došlo do veridbe, a veliki je problem navodno bio i Šonov prenatrpan raspored i brojne poslovne obaveze.

Lejla je, inače, samo nekoliko meseci mlađa od Šonove 30-godišnje kćerke Dilan Pen i dve godine starija od njegova 27-godišnjeg sina Hopera Pena.

Šonu je to već treći propali brak nakon što se 2010. godine razveo od glumice Robin Vrajt, s kojom je zajedno proveo 14 godina, a 1989. godine razveo se od pop-kraljice Madone.

Lejla Džordž
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs