Nije se oduševila

KRALJ GLUPIH POKLONA: Nećete verovati šta je princ Vilijam kupio Kejt za rođendan!

Budući kralj Velike Britanije je priznao da nije sjajan u biranju poklona za svoje najbliže

Celebrities
Autor:
KRALJ GLUPIH POKLONA: Nećete verovati šta je princ Vilijam kupio Kejt za rođendan!
Foto: Profimedia

Ako ste nekad dali nekome poklon i odmah se zapitali zašto ste uopšte baš to kupili, ne dozvoljavajte predugo osećaju sramote da vas preplavljuje — verovatno ste bili maštovitiji od princa Vilijama, piše Glossy.

Kejt Midlton je pre nekoliko dana proslavila 40. rođendan, a još uvek nije poznato čime ju je suprug obradovao na ovaj važan dan. Međutim, jedan poklon koji je budući kralj Velike Britanije pripremio za svoju dragu bio je toliko besmislen da nije mogao da ostane tajna...

Kada je 2020. gostovao u podkastu nekadašnjeg britanskog fudbalera Pitera Krauča, princ Vilijam je priznao da nije sjajan u biranju poklona za svoje najbliže.

Naime, bivši sportista je rekao da je svojoj supruzi Ebi Klensi sasvim slučajno tri godine zaredom kupovao isti poklon, a na pitanje može li Vilijam da ga nadmaši u kategoriji najgorih poklona, vojvoda od Kembridža je rekao:

— Verovatno mogu. Jednom sam svojoj supruzi kupio dvogled.

On je otkrio da se to dogodilo na početku veze i našalio se da mu je to pomoglo da je zavede. Na pitanje šta je Kejt Midlton mislila o poklonu i kako je reagovala, Vilijam je ispričao:

— Gledala me je i bila u fazonu "To je dvogled... Šta se dešava?"... Nije prošlo dobro. Nemam predstavu zašto sam joj kupio dvogled.

Kako pišu britanski mediji, vojvotkinja od Kembridža ne dozvoljava suprugu da zaboravi taj neprijatan trenutak u njihovoj vezi kada je stao ispred nje s dvogledom u rukama, ali se u kasnijim godinama "izvadio" poklanjanjem skupocenog nakita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs