JUBILARNI ROĐENDAN

VELIČANSTVENI PORTRETI KEJT MIDLTON KOJA DANAS SLAVI 40.ROĐENDAN: Ove nove slike su dostojne buduće kraljice! (FOTO)

Kejt Midlton danas slavi jubilarni 40.rođendan, te je ovo poseban dan za vojvotkinju i vojvodu od Kembridža i njihovo troje dece prinčeva Džordža i Luisa i princeze Šarlot.

Celebrities
12:34h Autor:
VELIČANSTVENI PORTRETI KEJT MIDLTON KOJA DANAS SLAVI 40.ROĐENDAN: Ove nove slike su dostojne buduće kraljice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako će zbog pandemije korona virusa izostati veliko slavlje, jasno je će se na imanju Anmer Hall u Norfolku gde vojvotkinja i vojvoda od Kembridža provode praznične dane, okupiti njihovi najbliži prijatelji i porodica Midlton.

S obzirom na to da se rođendanska slavlja članova kraljevske porodice inače održavaju daleko od očiju javnosti, ni ovaj dan neće biti izuzetak.

Povodom njenog jubilarnog rođendana, Kesingtonska palata je u subotu objavila tri specijalna porteta slavljenice.

Fotografije koje je u novembru u lonndonskom Kju Gardensu ovekovečio fotograf Paolo Roversi, dostojne su buduće kraljice.

Na jednoj crno-beloj slici Kejt donosi starinsku atmosferu u elegantnoj haljini od šifona. Njena tradicionalna poza bočnog profila pokazuje njene minđuše sa dijamantima i biserima, koje su pripadale princezi Dajani.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Prikazan je i njen kultni verenički prsten sa safirom, koji je takođe pripadao njenoj pokojnoj svekrvi, najvoljenijoj britanskoj princezi Lejdi Di.

Što se frizure tiče, Kejt se odlučila za prefinjene lokne.

Na drugoj fotografiji Kejt pozira u crvenoj satenskoj haljini na jedno rame sa dramatičnim rukavima i rukama u džepovima.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Stajling je upotpunila dijamantskim minđušama iz kolekcije kraljice Elizabete II.

Na trećoj fotografiji Kejt je nabacila široki osmeh u haljini na jedno rame sa kosom prebačenom preko ramena.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ovi portreti će ući u stalnu kolekciju Nacionalne galerije portreta, čiji je pokrovitelj upravo Kejt. Uoči otvaranja galerije portreta 2023. fotografije će biti deo njenog projekta "Coming Home project".

Nove fotografije biće izložene tokom ove godine na tri mesta koja imaju posebno značenje za Kejt- Berkšir, Sent Endruz i Anglzi.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs